Over Go-Kids Noord-Holland Noord


Sinds 1 mei 2017 is Go-Kids Noord-Holland Noord online. Het opzetten en beheren werd vol enthousiasme gedaan door Marije Koelman. Vanaf 1 februari 2018 is de regio overgenomen door Anneke Ranzato, die al langer verantwoordelijk is voor de regio's Go-Kids Zaanland (online sinds 1 april 2016) en Go-Kids Amsterdam (online sinds 14 juli 2017).

Go-Kids als geheel bestaat inmiddels alweer ruim 5 jaar en is bedacht en gestart in Zwolle. Vervolgens hebben zich steeds meer regio's aangesloten - in februari 2018 staat de teller op alweer 18 regio's. Het streven is natuurlijk 'landelijke dekking' en dat zal vast en zeker niet lang meer duren.

Binnen afzienbare tijd - waarschijnlijk in april 2018 - zal de regio Noord-Holland Noord voor Go-Kids een stuk kleiner worden. Beslaat de regio nu nog het hele gebied met daarin Alkmaar, Hoorn, Den Helder en Texel - straks heeft dit gebied drie Go-Kids regio's :

  • Go-Kids regio Alkmaar (met naast Alkmaar ook Bergen, Heiloo en Heerhugowaard, plus alle dorpen daar omheen)
  • Go-Kids West-Friesland (Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en ... nou ja, heel West-Friesland)
  • Go-Kids Noord-Holland Noord (Schagen, Den Helder, Texel en naar het oosten tot aan de Afsluitdijk)

Maar - vooralsnog is het één regio, een regio waarin heel veel leuke dingen te doen zijn voor gezinnen met kinderen. Kijk maar eens bij de uitjes - de keuze is reuze! En mis je iets... aarzel niet en mail naar anneke@go-kids.nl: elke tip om nog meer leuke plekken en feestjes op de site te zetten is van harte welkom!

Tot slot: je kunt Go-Kids niet alleen vinden op de website. Natuurlijk zijn we ook actief op social media:

Wij hopen dat je regelmatig terugkeert op Go-Kids omdat er zoveel leuks te vinden is om met je kinderen te gaan doen. Tot dan!

Team Go-Kids regio Noord-Holland Noord

Log In