Op 16 november 2019 komt Sinterklaas weer met zijn stoomboot aan in Nederland. Daarna komt hij overal langs voor een fijne intocht. Tot aan 5 december zullen de kinderen Sint en zijn Pieten op allerlei plekken ontmoeten voor de leukste activiteiten. In de agenda van Go-Kids Noordkop hebben we al heel wat intochten en Sinterklaas-activiteiten vermeld. 

We hebben niet de illusie dat we compleet zijn en alle intochten en Sinterklaas activiteiten in de Noordkop kennen.  Weet jij er nog meer? Heb jij informatie over intochten en activiteiten voor Sinterklaas in Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en op Texel om aan te vullen? We vinden het super als je die aan ons laat weten, zodat wij onze agenda verder kunnen aanvullen. Dat is fijn voor alle ouders in de regio!

Intochten van Sinterklaas in de Noordkop in 2019

De intochten die tot nu toe in onze agenda staan:

Toffe Sint-activiteiten in de regio

Als Sinterklaas en zijn Pieten dan eenmaal verwelkomd zijn volgt die heerlijke periode waarin je ze overal tegenkomt. We hebben wat leuke activiteiten op een rij gezet voor je:

Heb je aanvullingen? Mail ons op noordkop@go-kids.nl of laat het ons weten via Facebook, dan kunnen we die ook delen met andere ouders in de Noordkop!

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!