Wil je jouw kinderen een cool spel laten spelen? Geen bordspel of achter een beeldscherm hangen, maar helemaal los gaan met allerlei toffe opdrachten in een cool spel? Met CRAZY 30 - for kids hebben ze een uur lang geweldig veel lol en kunnen ze de vervelende corona lockdown even helemaal vergeten. En met de kortingscode FRIENDS10 krijg je ook nog eens 10% Go-Kids korting! 

Hilarisch spel met vrienden en vriendinnen

Het spel kun je spelen met 4 tot 10 kinderen, dus verzamel een leuke groep vriendjes en vriendinnetjes om met z'n allen een uur FUN te beleven. Ze hoeven niet op één plek te zijn: met een videocall kunnen kids vanuit verschillende huizen dit spel heel goed samen spelen.

Uur lang fun voor 10 kids van 4 t/m 14 jaar

Het spel is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 14 jaar oud. Er is ook een 12+ editie - dus als alle kinderen 12 jaar of ouder zijn is het goed dat even te laten weten. Dan krijgen ze een andere versie aangeboden bij het spelen!

Persoonlijke begeleiding - dus niet van een computer

Nu zijn er wel meer online spellen te krijgen... waarom zou je voor CRAZY 30 kiezen? Een belangrijk verschil is dat de kinderen communiceren met een persoon, niet met een computer. Ze krijgen een levende spelbegeleider, wat het geheel veel leuker maakt. Lekker interactief en met heel veel lol!

Hoe kun je CRAZY 30 spelen?

Je reserveert online een dag en tijd waarop de kids het spel gaan spelen: er moet tenslotte een spelbegeleider beschikbaar zijn. Dat kan 7 dagen per week, tot wel 15 uur per dag, dus genoeg keuze qua spelmomenten. De kosten zijn € 39,= per groep van maximaal 10 personen - dat komt neer op € 3,90 per deelnemer voor een uur geweldig veel fun!

CRAZY 30 bestellen

Wat gaan ze doen bij dit spel?

Het spel draait om 30 toffe opdrachten die de kinderen gaan uitvoeren. De opdrachten zijn verdeeld in 4 thema's:

  • kledingronde
  • talentenronde
  • van-alles-en-nog-wat ronde
  • muziekronde

Elke ronde duurt 15 minuten. Aan het begin van elk kwartier wordt het thema met de opdrachten door de CRAZY 30 spelbegeleider gedeeld met de kinderen - dat gaat via WhatsApp. De kids verdelen de opdrachten, zodat ze die ook echt binnen een kwartier allemaal kunnen nuitvoeren.  Dat laten ze zien aan de spelbegeleider door het maken van een foto of een filmpje. Superleuk toch?

Voorbeelden van opdrachten

Wil je een beeld van het soort opdrachten waar het om gaat? Deze bijvoorbeeld:

  • Maak bij jezelf een rok of jurk van wc papier
  • Loop 10 meter met een ei op een lepel
  • Stuur allemaal je meest CRAZY SELFIE!
  • Verzamel samen 5 gele dingen
  • Dans samen op jullie favo dansmuziek!

Dat wordt dus super lachen met z'n allen....

Spel voor kinderen - of het hele gezin!

Als ouder heb je er zelf geen werk aan: je hoeft niets te verzinnen en ook niet per se mee te doen. Het kan wel handig zijn om op de achtergrond mee te kijken en een klein beetje te helpen als de kids er zelf niet uitkomen.

Alhoewel... je kunt natuurlijk ook met je gezin een groepje van 4 vormen en er een gezinsspel van maken. Of een leuke activiteit samen met een ander gezin, in totaal kunnen er in één groep tenslotte 10 personen meedoen.

De groep kan ook groter - dan bestel je een moment voor 2 of 3 groepen. Dan speel je met maximaal 20 of 30 personen het spel! Het bedrag van € 39 geldt per groep.

10% korting via Go-Kids!

En bestel je met onze kortingscode, dan krijg je ook nog eens 10% korting!
Vul daarvoor bij de bestelling de volgende code in: FRIENDS10

CRAZY 30 bestellen