Voorstelling het Sprookjesatelier bij De Holle Bolle Boom

Voorstelling het Sprookjesatelier bij De Holle Bolle Boom

Het sprookjesatelier is terug bij De Holle Bolle Boom in Tuitjehorn!! De verrassende voorstelling vol muziek, humor, interactie en improvisatie terug in het Appeloniatheater. Leuk voor de hele familie!!

Over de voorstelling Het Sprookjesatelier

Een unieke one-man-show van de Holle Bolle Boom in samenwerking met Jorkidding Entertainment Producties.

's Werelds enige sprookjescouturier komt regelmatig naar de Holle Bolle Boom. Hij brengt een verrassende voorstelling vol muziek, humor en improvisatie. 

De excentrieke stylist van sprookjesland mag alle beroemde sprookjessterren tot zijn clientèle rekenen. Hierdoor weet hij alle ins & outs van sprookjes die iedereen dacht te kennen. Tussen de enorme collectie sprookjes rekwisieten staat en hangt genoeg voor een verrassend sprookjesavontuur met een belangrijke rol voor het publiek.

Kijk voor een idee van de voorstelling naar dit filmpje over Het Sprookjesatelier op YouTube!

Gaan jullie ook naar Het Sprookjesatelier in De Holle Bolle Boom?

Kaarten kosten € 6,00 per persoon. Dit is exclusief entree voor de Holle Bolle Binnen. De kaarten worden alleen verkocht in combinatie met het entree voor de Binnen. De entreekosten voor de Binnen én de entreekaarten voor de show worden op de dag zelf bij de kassa afgerekend. Zijn jullie in het bezit van een Boompas abonnement? Dan betaal je uiteraard alleen de entreekaarten.

Kaarten reserveren? Bel snel naar De Holle Bolle Boom op 0226-390620!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Noordkop!