Tarzan (6+) in Theater De Kampanje Den Helder

Tarzan (6+) in Theater De Kampanje Den Helder

Ila van der Pauw komt naar Theater De Kampanje met de poppenvoorstelling Tarzan. Heerlijk met je kids vanaf 6 jaar!

Over de poppenvoorstelling Tarzan

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft hem de naam Tarzan. 

Tarzan groeit op bij zijn nieuwe familie, een groep gorilla’s, en vele andere dieren. En dan verschijnt na tien jaar zijn tante in de jungle. Ze is op zoek naar haar vermiste neefje en van plan hem mee te nemen naar de beschaafde wereld. Je kunt Tarzan natuurlijk uit de jungle halen, maar kun je de jungle ook uit Tarzan halen? 

Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Over Ila van der Pouw

Ila van der Pouw is een veelvuldig bekroond theatermaker/poppenspeelster.‚Ä®Zij maakt al bijna 20 jaar bijzondere voorstellingen, waarbij ze levensgrote poppen gebruikt. Maar het zijn niet zomaar poppen. Het zijn haar medeacteurs. In haar handen komen ze als echte, gelaagde karakters tot leven. Haar subtiele, sierlijke manipulatie en opvallende stemtechniek doet het publiek vergeten naar poppen te kijken. 

Komen jullie ook naar Tarzan in De Kampanje?

Willen jullie deze toffe voorstelling van Ila van der Pouw ook gaan zien in Den Helder? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van De Kampanje

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop!