Peuterfestival 'In het Oerwoud' in De Kampanje Den Helder

Peuterfestival 'In het Oerwoud' in De Kampanje Den Helder

Het is tijd voor een fijn Peuterfestival in theater De Kampanje in Den Helder. Festival met fijne peutervoorstellingen en activiteiten.

Over het Peuterfestival In het Oerwoud

Wat is er heerlijker dan een theater binnen te stappen, dat speciaal voor jou is veranderd in een tropisch oerwoud ? Overal exotische bomen, planten en bloemen. Danst daar een vlinder? Kijk, een aap op zoek naar een banaan. Er valt zoveel te ontdekken. Er komt een leeuw uit de savanne op visite, waarmee je lekker kunt stoeien. En er is zelfs een in het oerwoud verdwaalde puzzelgiraffe. En wat dacht je van lekker languit in een te gek apennest? Alles kan en alles mag!

Het Peuterfestival is een bruisend evenement in het theater speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij. Samen met ouders, opa en oma, tante, oom of oppas kunnen de peuters er naar verschillende fantasievolle voorstellingen. Het Peuterfestival komt dit keer mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub, de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De peuters maken kennis met theater, de natuur en de dieren in en rondom het oerwoud. Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in een exotisch speelparadijs.

Het programma van deze dag:

10:00 (uitverkocht) & 11:30 uur 'Ssst! De tijger slaapt' (2+)
10:15 uur 'Moes' (2+)

Gaan jullie ook naar het Peuterfestival in De Kampanje?

Voor meer info en het reserveren van tickets ga je naar de website van theater De Kampanje.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Noordkop!