Kleuterbios: Maya - de Honingspelen bij Kinepolis

Kleuterbios: Maya - de Honingspelen bij Kinepolis

Er is bij bioscoop Kinepolis Den Helder en Schagen weer een Kleuterbios: Maya - de Honingspelen. Geluid zachter, licht niet helemaal uit - perfect voor de kleintjes.

Maya: de Honingspelen

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. 

Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Kleuterbios: geluid zachter, licht niet helemaal uit

Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld, en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie én een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Gaan jullie ook naar deze Kleuterbios bij Kinepolis in Den Helder of Schagen?

Voor meer informatie en het bestellen van tickets ga je naar de website van Kinepolis.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Noordkop!