Dickensdag in Medemblik

  • van:  7 december 2018 16:00
  • tot:  7 december 2018 21:30
Dickensdag in Medemblik

** UPDATE: Vanwege het weer is de Kerstmarkt afgeblazen... de Dickens-figuren zijn er wel in Medemblik en de winkels zijn open, maar geen markt dus. **

Vandaag is voor de achtste keer de Dickensdag in Medemblik! Er is een uitgebreide kerstmarkt en zo'n 100 figuranten, muzikanten en koorleden lopen in Dickensstijl rond.

Wat is er te beleven op de Dickensmarkt in Medemblik?

Het evenement wordt georganiseerd door STEM (Stichting Evenementen Medemblik). Op de kraampjes van de kerstmarkt op het Bagijnhof, het van Houweningenplein, de Nieuwstraat en de Kruisstraat wordt van alles verkocht, zoals kerstartikelen, brocante, streekproducten en boeken. Daarnaast zijn op diverse plekken heerlijke versnaperingen verkrijgbaar zoals chocomelk, glühwein, poffertjes, oliebollen en wafels. 

Lekker eten tijdens de Kerstmarkt

In eetcafé De Kwikkel, restaurant Hof Van Medemblik, eetcafé De Babbelaar, restaurant Het Wapen van Medemblik, Enjoy Eten & Drinken en eetcafé Rumours is een speciaal 2-gangen Dickensmenu verkrijgbaar voor € 15,-. Iedere eetgelegenheid serveert haar eigen menu. Het geheel wordt opgeluisterd door muziek van diverse koren en straat figuranten.

Foto: website Dickensdag.nl

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Westfriesland!