Apenkooien in de Voorjaarsvakantie

  • van:  20 februari 2019 10:00
  • tot:  20 februari 2019 14:00
Apenkooien in de Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen Actief een Apenkooi instuif in Sportzaal de Waldervaart in Schagen. Het leuke is dat deze Apenkooi niet alleen voor kinderen is. Deze Apenkooi is bedoeld voor jong en oud. Jongeren en volwassenen kunnen weer terug naar hun jeugd!

Apenkooien met stormbaan van Team Sportservice Schagen

Wie heeft er geen mooie herinneringen aan de leukste gymles die er is? Apenkooien maakt het kind in je los! Jong en oud kunnen woensdag 20 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur hun hart ophalen in een super uitdagende apenkooi opstelling waar o.a. de stormbaan van Team Sportservice Schagen staat. Wist je dat je ook slim wordt van apenkooien?

Apenkooi voor jong en oud

Apenkooi is leuk voor iedereen en brengt jong en oud samen. Kinderen vinden apenkooi helemaal fantastisch als hun ouders ook meedoen! Daarom organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen Actief een apenkooi instuif voor iedereen vanaf 8 jaar. Klim en klauter je weer terug in je jeugd!

Uitleven in Sporthal Waldervaart in Schagen

Iedereen vanaf 8 jaar kan zich volledig uitleven tijdens deze activiteit. Rennen, vliegen, springen, slingeren en ontwijken zijn vaardigheden die je moet beheersen om aan dit aloude spel mee te kunnen doen. Doe je aan freerunning? Dan zal je apenkooi ook helemaal geweldig vinden!

De entree is € 3,- en deelname is op eigen risico. Aanmelden is niet nodig. Sportzaal Waldervaart ligt aan de Merelstraat 38 in Schagen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop!