Tuincentrum Leurs  

Straelseweg 370, 5916 AD Venlo

  Niet ieder kind houdt ervan om te gaan shoppen, maar ga je naar Tuincentrum Leurs, dan vermaken ook zij zich opperbest. Zo wordt een dagje funshoppen voor iedereen een geslaagde dag. Dit kindvriendelijke tuincentrum is 363 dagen per jaar geopend!

  Indoor speeltuin

  Terwijl de ouders genieten in het Tuincafé ontdekken kunnen de kinderen zich uitleven in de indoor speeltuin met onder andere een klimtoren en een ballenbak. De speeltuin ligt direct aan het Tuincafé zodat je je als ouder gemakkelijk contact kunt houden met je spelende kind(eren).

  Krijgen de kids trek of dorst? Geen probleem, er staan diverse lekkere gerechten en drankjes voor ze op de kaart. Komen jullie op een reguliere donderdag- of vrijdagavond? Dan kun je tussen 18.00 en 20.00 uur gebruik maken van de koopavondactie van Tuincentrum Leurs: kinderen krijgen dan gratis frites met een snack!

  Kinderactiviteiten

  Tuincentrum Leurs organiseert regelmatig leuke activiteiten voor kinderen en/of het hele gezin, zoals workshops. Bij veel activiteiten voor de kinderen is deelname zelfs gratis. Actuele informatie over komende activiteiten en eventuele deelnamekosten vind je in de agenda.

  Moeder-Kind High Tea

  Na het shoppen nog even lekker genieten samen met de kids? Heerlijke koppen thee en de tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen voor kids en volwassenen worden geserveerd tijdens de Moeder-Kind High Tea. Natuurlijk mag niet alleen mama, maar ook de rest van de familie, gebruik maken van deze gezellige High Tea!
  Een High Tea kan dagelijks gereserveerd worden, met uitzondering van zon- en feestdagen. Graag minimaal 2 dagen van tevoren te reserveren.


  Adres

  • Adres: Straelseweg 370
  • Stad:  Venlo
  • Land:  NL
  • Postcode:  5916 AD