Bij Tante Truus vind je alleen maar leuke dingen! Dat geldt voor de fysieke winkel in Venray, maar ook voor de webwinkel. En Tante Truus is dol op kinderen, dus je kunt er ook je kinderfeestje vieren. Daarvoor is er achterin de winkel een speciale ruimte. Hier worden ook creatieve workshops gegeven voor tieners en dames.

Tassen

Voorheen heette de winkel Tasse Truus en nog altijd zie je veel tassen bij Tante Truus. Vrolijke tassen in alle kleuren van de regenboog. Je kunt ook een geboortetas laten maken in de stijl van het geboortekaartje. Leuk als kraamcadeau! De tas kan in het begin gebruikt worden om bijvoorbeeld aan de box te hangen met speelgoed erin, of als tas voor naar het kinderdagverblijf. En als de kleine wat groter is kan hij of zij hem zelf gebruiken.

Assortiment winkel

Behalve tassen vind je nog veel meer leuks in de fysieke en online winkel van Tante Truus. Kinder- (en dames-)kleding bijvoorbeeld, maar ook allerlei spulletjes om creatief bezig te zijn, sieraden, (voor)leesboekjes, (educatief) speelgoed en leuke dingen voor het decoreren van je huis of de kinderkamer.

Knutselcafé

Iedere donderdag en zaterdag is het knutselcafé van Tante Truus geopend. Knippen, plakken, tekenen, kleuren, kleien, borduren, het kan allemaal! Jij bepaalt zelf wat je wilt doen. Het kost 8,50 euro en dan mag je 2,5 uur knutselen wat je wilt. Iedere keer als je komt knutselen krijg je een stempel op een stempelkaart. Als je 10 keer bent geweest, dan is de 11e keer gratis.

Ouders mogen de kinderen een handje helpen of ondertussen een kopje koffie of thee drinken.

Openingstijden knutselcafé: op donderdag van 14.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. In schoolvakanties heeft het knutselcafé gewijzigde openingstijden.