Kinderfeestje Ruitersport Equidrôme

Straelseweg 374, 5916 AD Venlo

Ben jij gek op paarden en pony's? Dan is dit kinderfeestje écht iets voor jou! 

Verschillende feestjes! 

Op woensdag- en zaterdagmiddagen organiseert Ruitersport Equidrôme leuke kinderfeestjes. 

Alle feestjes beginnen met limonade en iets lekkers.Je kunt de cadeautjes meenemen, want deze gaan jullie aan de hand van een leuk spel uitpakken. 

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende feestjes;

Unicorn

Jullie gaan in de rijhal een leuk Eenhoornmasker maken, wat je daarna natuurlijk op kunt zetten. Daarna doen jullie een leuk spel én maken jullie kennis met de pony's! Wie durft mag een rondje rijden! 

Ponypret

Tijdens het Ponypret-feestje gaan jullie een hoefijzer versieren. Deze mag je na afloop mee naar huis nemen. Als alle hoefijzers klaar zijn, gaan jullie kennis maken met de pony's. Jullie gaan ze borstelen en mooi maken. Natuurlijk mogen jullie ook een rondje rijden! 

Wilde West

Bij dit feest gaat het er iets wilder aan toe! Jullie gaan leren lasso werpen, hoefijzers gooien en nog een gaaf spel spelen. Natuurlijk maken jullie ook kennis met de pony's! Degene die durven mogen zelfs als een cowboy tussen pionnen door rijden!

Prinsen en Prinsessen

Tijdens het Prinsen en Prinsessenfeestje gaan jullie in de rijhal een kroon of zwaard maken. Hierna gaan jullie een leuk spel doen en natuurlijk ook kennis maken met de pony's!

Schilder

Tijdens het Schilderfeestje wordt er natuurlijk.... geschilderd! Wat ga jij schilderen? Eén van de pony's van Equidrôme misschien? Als jullie kunstwerken klaar zijn, gaan jullie kennis maken met de pony's en net als bij de andere feestjes, mogen jullie ook een rondje rijden!

Alle feestjes worden in het Ruitercafé afgesloten met frietjes, frikadellen en kroketten! Jammie!!