Tips om erop uit te gaan in regio Noord en Midden Limburg tijdens de staking in het basisonderwijs

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari staken de leerkrachten van een boel scholen in Noord & Midden Limburg. Go-Kids heeft leuke tips op een rijtje gezet om iets leuks te gaan doen met de kinderen. Tips voor ouders, of voor opa's en oma's die deze dagen willen gebruiken om iets leuks te gaan doen met de (klein)kinderen.

Zwemmen bij Landal de Lommerbergen met korting.

Bij Landal de Lommerbergen in Reuver kun je tijdens de stakingsdagen heerlijk komen zwemmen tegen het studiedagtarief. Je kunt de hele dag genieten in het Subtropische Zwemparadijs voor maar €5,50 p.p. Hier kun je er meer info over vinden. Tip: Landal De Lommerbergen heeft super gave nieuwe bowlingbanen!!

Extra voorlees(half)uurtje bij Bibliotheek Venlo

In het kader van de Nationale Voorleesdagen heeft de Bibliotheek in Venlo twee extra voorlees (half) uurtjes gepland staan voor kinderen van 3-6 jaar. Op donderdag van 14:30 tot 15:00 uur en op vrijdag van 10:00-10:30 uur. Hier kun je er meer over lezen. Ook kun je tijdens de stakingsdagen nog een coole goodiebag scoren bij de Bieb! 

Jumpen bij Jump-XL in Horst

Bij Jump XL in Horst kun je lekker een uurtje (of meer) komen jumpen op de coolste trampolines! Tussendoor kun je even bijkomen met wat drinken. Tijdens de stakingsdagen is Jump XL geopend van 13:00 - 20:00 uur!

Spelen bij Ballorig in Venlo, Roermond of Sittard

Wat is er leuker dan klimmen en klauteren? Bij Ballorig kunnen de kids zich de hele dag uitleven! In Noord en Midden Limburg kun je voor een Ballorig terecht in Venlo, Roermond en Sittard! Alle vestigingen zijn voorzien van geweldige klimtoestellen, glijbanen, trampolines en nog veel meer! Opa, oma, papa en/of mama kan tussendoor lekker uitrusten met een kopje koffie, terwijl de kinderen nog lekker doorspelen. Veel speelplezier! 

Ga lekker naar buiten! 

Ga lekker met de kids naar het bos, of naar de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Ga lekker samen op pad en vergeet je Go-Kids natuurbingo niet mee te nemen! Geen zin in Bingo, maar wil je het wat sportiever aanpakken? Ga dan een langer stuk wandelen, of ga samen een rondje hardlopen. Dat is een goede training voor de Venloop in maart. 

Gamen bij E-Village in Roggel

Gamecenter E-Village is vrijdag 31 januari geopend vanaf 13:30 uur. Ben je dus op zoek naar een leuke besteding voor de vrijdagmiddag? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Portal Action House

Bij Portal Action House in Sevenum kun je ook gamen. Maar dan op een totaal nieuwe manier. Niet vanuit je luie stoel, maar je mag zelf in actie komen! 

Toverland

Toverland is tijdens de stakingsdagen geopend van 11:00 - 18:00 uur! In verband met de winter zijn de buitenattracties gesloten, maar binnen valt nog genoeg magie te beleven! En...tot en met 21 februari mogen opa en oma door de weeks gratis naar binnen, mits ze minimaal 1 kleinkind vergezellen. Ideaal toch, tijdens deze dagen?! Online kun je de overige kaartjes met korting kopen. Hier kun je dat doen. 

Ga lekker naar de film!

Bij veel bioscopen draaien deze dagen extra veel films! In Venlo, Roermond, Weert, Panningen en Reuver kun je terecht voor veel leuke voorstellingen! Films die veel draaien zijn; Kruimeltje, Mees Kees in de wolken, Jumanji, Frozen 2 en nog veel meer! De keuze is reuze!