Een nieuw gezicht

Hoi! Vanaf 15 juni 2021 ben ik het nieuwe gezicht voor Go-Kids Limburg! En ja, door mijn komst is het aantal mannen binnen de Go-Kids organisatie verdubbeld.... (van één naar twee dus ;-))

Op de veerboot van Dover naar Calais

Mijn naam is Paul en ik voel me als "Hollander" al ruim 20 jaar nauw verbonden met en helemaal thuis in Limburg! Eerst als student aan de hoge hotelschool in Maastricht. Vervolgens heb ik samen met mijn vrouw Anniek in Meerssen gewoond om uiteindelijk 8 jaar geleden ons thuis in Zjwame (Swalmen) te vinden, vlakbij Roermond. 

3 kinderen

Mijn vrouw en ik zijn de trotse ouders van Thomas (10), Isabelle (8) en Robin (5). Onze kinderen voelen zich natuurlijk helemaal thuis in het prachtige Limburg. En omdat wij er vooral van houden om veel buiten te zijn, hebben onze kinderen al vele kilometers Limburgs Landschap onder hun voeten voorbij zien trekken. We zorgen er natuurlijk wel altijd voor dat er aan het einde van de wandeling of fietstocht een gezellig terras (met speeltuin!) op ze ligt te wachten. (anders zijn ze vaak ook niet vooruit te branden ook ;-))

Slootje springen in het nationaal park de Meinweg

Go-Kids, een nieuw hoofdstuk in mijn leven

Mijn carrière is tot nu toe nogal gevarieerd verlopen. Ik houd blijkbaar van afwisseling ;-). Zo heb ik 2 jaar in de hotellerie gewerkt in Nederland en Duitsland, ken ik elk bejaardenhuis tussen Vaals en Maastricht door mijn tijd als chauffeur bij het Groene Kruis Maastricht, heb ik meegewerkt in Berlijn aan de eerste online spaarbank van Duitsland (ik was de enige Nederlander tussen 40 Schotten!) én heb ik uiteindelijk van mijn hobby (speciaalbier) mijn werk kunnen maken door samen met mijn beste vriend de grootste online speciaalbier webshop van Nederland op te bouwen. 

En nu is het tijd voor Go-Kids! De combinatie tussen netwerken met ondernemers, onderweg zijn met mijn familie om activiteiten uit te proberen, kansen zien en oppakken, e-commerce en content markering is er één welke mij gegoten ligt. Ik heb er dan ook super veel zin in om zo snel mogelijk Limburg in te duiken en op zoek te gaan naar de pareltjes van de kindvriendelijke uitjes!

Tips....

Tips zijn natuurlijk altijd welkom! Limburg is groot, dus het zal wel even kunnen duren voordat ik "alle" leuke en leerzame plekjes ontdekt heb. Dus als je vindt dat er een plek ontbreekt op de site, mail me dan gerust op paul@go-kids.nl. Dan zet ik hem bovenaan mijn to-visit lijst!