Weekendarrangement: 'Slapen in boomtent' van TreeTime in Mook

  • TreeTimeBij  TreeTime
  • van:  21 juni 2019 15:00
  • tot:  23 juni 2019 11:00
Weekendarrangement: 'Slapen in boomtent' van TreeTime in Mook

Wil jij een weekend met je gezin of een andere groepje mensen helemaal back to basic? Dat kan bij TreeTime! Je slaapt in een boomtent en hebt tijdens je verblijf geen internet, elektriciteit en stromend water. Wat je wel krijgt, is een ervaring om nooit te vergeten waarbij beleving, buitenlucht, natuur, onthaasten, samenwerking, onderlinge communicatie en het opzoeken van je eigen grenzen centraal staan. 

Wat houdt het weekendarrangement in?

Het weekend begint op vrijdagmiddag om 15.00 uur en start met het realiseren van jullie eigen kampement. De eerste uitdaging is samen de slaaptent ophangen tussen de bomen. In samenspraak met elkaar en onder begeleiding van TreeTime ga je vervolgens voorzieningen maken zoals een kookplek, vuurplaats en wasplaats. TreeTime verzorgt tijdens het verblijf maaltijden die aansluiten bij het pure gevoel van het buitenleven. Tijdens het weekend - dat eindigt op zondagmorgen om 11.00 uur - vinden ook outdoor-activiteiten plaats. 

Kosten en aanmelden

Het weekend kost 100 euro per persoon. Je kunt jezelf, je gezin of groep(je) aanmelden via de website van TreeTime. Als er minimaal 16 aanmeldingen zijn, kan het weekend doorgaan.

>> Kijk hier voor meer informatie over de arrangementen van TreeTime <<