Sterke Brugklas Stap

  • 2CoachesBij  2Coaches
  • van:  18 mei 2019 09:30
  • tot:  18 mei 2019 12:00
Sterke Brugklas Stap

Wil je graag meer ontspannen en sterker de overstap naar de brugklas maken?

Dan is deze Sterkte Brugklas Stap helemaal geschikt voor jou!

Deze 2-daagse workshop is voor groep 8 leerlingen die het komende schooljaar naar de middelbare school gaan. Dit kan best een spannende stap zijn voor kinderen. Bij deze Sterke Brugklas Stap leer je hoe je op een goede assertieve manier voor jezelf kunt opkomen, hoe je goede relaties met klasgenoten kan opbouwen en hoe je lastige situaties zelf kunt oplossen. Hiermee ga je vol zelfvertrouwen en sociaal weerbaar naar de brugklas!

De coachhond van 2Coaches gaat ook mee doen aan deze workshop. Zij gaat samen met jullie aan de slag. Omdat er met de hond gewerkt gaat worden, is het zeer ervaringsgericht, speels en interactief. Je leert van de trainers, elkaar en de hond! Hoe leuk is dat?

Wat gaan jullie nu doen?

Om sterker naar de brugklas te gaan is het nodig om te weten wat je voelt, wat je denkt, hoe je je gedraagt en hoe dit in stapjes anders kan. Je leert je eigen mening te gaan geven en nee te durven zeggen. Ze gaan je ook uitleggen wat groepsdruk en pesten met je kan doen. En de trainers gaan je praktische tips en tools geven over hoe om te gaan met spannende momentjes.

Wanneer

Zaterdag 18 mei van 9:30 uur- 12:00 uur. De laatste 30 minuten komen ouders erbij, zodat zij kunnen zien wat jullie geleerd hebben en samen thuis kunnen oefenen.                                           Zaterdag 14 september van 10:00 uur tot 12:00 uur is er een terugkomdag, waar jullie het eerder geleerde nog eens gaan oefenen. En daarna kijken waar jullie nog vragen over hebben en daar dan op inspelen met spelletjes.

Kosten; 

€ 79 (incl BTW) voor de complete 2-daagse workshop met drinken en lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Na betaling is de aanmelding definitief. 

Locatie; 

Op een mooie landelijke locatie in de Boekend. Bakheideweg 1, 5927 PS Venlo

Aanmelden;

Zijn er vragen of wil je je aanmelden, bel of mail dan met ;

Wendy van Gestel, 06-44644432. info@2Coaches.nl 

Marloes van Leeuwen, 06-16135810, info@move2score.nl

 

Deze 2-daagse workshop is niet geschikt voor complexere problemen in weerbaarheid, sociale vaardigheden of spanningsklachten. Move2score heeft een sociale vaardigheidstraining voor deze doelgroep. Een individueel coachtraject m.b.t. deze hulpvragen is wel mogelijk bij beide trainers. 

 

 

______________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Noord-Limburg.

______________________________________________________