Kruistocht in Spijkerbroek (7+) te zien in Schouwburg Venray

Kruistocht in Spijkerbroek (7+) te zien in Schouwburg Venray

Op vrijdagmiddag 28 december kun je de avontuurlijke musical Kruistocht in Spijkerbroek (7+) gaan bezoeken en beleven in Schouwburg Venray!

(Naar het beroemde boek van Thea Beckman)

Het verhaal

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en komt terecht in de Middeleeuwen. Daar komt hij midden in een Kinderkruistocht terecht: achtduizend kinderen op weg van Keulen naar Jeruzalem, om de stad te bevrijden van de Saracenen. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, infectieziekten en aanvallen van rovende ridders. Naarmate de kruistocht vordert, realiseert Dolf zich meer en meer dat het gevaar niet van buitenaf komt, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Nationaal Jeugd Musical Theater

Na succesvolle musicals als Sjakie en de Chocoladefabriek, Narnia en Assepoester brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater nu Kruistocht in Spijkerbroek. Het is een familievoorstelling, die je meeneemt op een spannende reis door de Middeleeuwen, gebaseerd op het beroemde jeugdboek van Thea Beckman. Met een cast van 70 jonge en enkele volwassen acteurs is Kruistocht in Spijkerbroek de grootste reizende musicalproductie in Nederland en België.

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek! Na zeven jaar weer terug in het theater!

Extra leuk!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je deelnemen aan een gratis workshop van Me on Stage (musicalschool)!

Koop hier je tickets