Hans en Grietje 4+ door Toneelvereniging Mariahout in Openluchttheater Overloon!

Hans en Grietje – Toneelvereniging Mariahout

Woensdag 14 augustus, 14.30 uur / € 7,- / 4+

Voor maar liefst het tiende jaar op rij speelt Toneelvereniging Mariahout in het Openluchttheater in Overloon. Dit maal Hans en Grietje, een klassiek sprookje in een modern jasje, met daaraan toegevoegd de nodige humor en muziek. Dat maakt de voorstelling leuk voor jong en oud.
Wanneer Hans en Grietje voor de zoveelste keer ruzie maken met elkaar, besluit de moeder van Hans en Grietje haar kinderen te lozen in het bos. Zonder GPS en zonder ruzie moeten zij de weg terugvinden naar huis, zou ze dat lukken? Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar wegen nog worden gevonden met kiezelsteentjes en waar diep in de bossen nog snoephuisjes zitten verstopt.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Mocht het weer tegenzitten, dan gaan de voorstellingen gewoon door in ‘de Pit’. Tot slot nog een tip: like ons op Facebook, www.facebook.com/openluchttheateroverloon. Regelmatig zijn er acties waarmee je kaartjes kunt winnen!