Breng tijdens de zomervakantie met het hele gezin een bezoek aan World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen is dit een walhalla voor elke dino-liefhebber. World of Dinos is dit jaar weer compleet vernieuwd en is zeer geschikt om te bezoeken met het hele gezin. 

Ontdek en geniet van de grootste Dino expo van Europa

World of Dinos in de Jaarbeurs laat met een omvang van 9.000 vierkante meter alle bestaande expo's achter zich. De dinosaurussen worden op ware grootte gemaakt, bewegen en maken geluid. Een bezoek aan World of Dinos zal dus een intense ervaring worden. Wat dacht je van een bewegende Velociraptor of een brullende T-Rex? Alles klopt aan de tentoonstelling, van verhaallijn tot effecten. Het bezoek zal de hele familie van begin tot eind blijven boeien. 

World of Dinos is er voor het hele gezin

World of Dinos is het perfecte educatieve uitje voor het hele gezin en geschikt voor alle leeftijden. Kinderen mogen zelf op zoek gaan naar fossielen in het zand, er zijn speurtochten uitgezet, kinderen kunnen een ritje maken op een dino én er is een bioscoop waar documentaires getoond worden. 

Bestel nu je tickets met een leuke Go-Kids korting

Via Go-Kids kun je nu je tickets bestellen met 20% korting!

Let op! Bezoek je World of Dinos met een baby, denk er dan aan om voor de baby ook een ticket aan te schaffen. Baby's zijn uiteraard gratis, maar ze tellen wel mee als bezoekers i.v.m. de Corona restricties. 

Bestel hier je tickets met korting

Praktische informatie

Data: 4 juli t/m 27 september, 10:00-18:00 uur. (In de maand september uitsluitend open op woensdag vanaf 12 uur – 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur)

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Meer informatie: World of Dinos of bel 0900 1353 (60 cpm)

Corona Proof uitje

Je kunt met een gerust hart World of Dinos bezoeken, want uiteraard worden alle maatregelen nageleefd en werkt World of Dinos conform alle eisen van de 1,5 meter samenleving en het RIVM.