Uit eten met de jarige

Kinderfeestjes bij restaurants

Menig kindvriendelijk restaurant biedt leuke kinderfeestjes aan. Ook is het mogelijk om het gezin lekker uit eten te gaan. We lichten er een paar restaurants voor je uit.

't Pannenkoekschip

't Pannenkoekschip is de ideale invulling van een kinderfeestje! De kleine gasten worden in ons piratenstijl aangeklede pannenkoekschip ontvangen alwaar iedereen onder het genot van kindermuziek, lekkere pannenkoeken aan het eten zijn. En je wordt omgetoverd tot een heuse piraat. Er is een ketelbinkje feestje en voor de oudere kids kan een feestje in stijl van Graaf Sassendonk.

De Ridderhof

Bij pannenkoeken en kip restaurant De Ridderhof in Hattem kun je een geweldig kinderfeestje vieren. De jarige kunnen kiezen uit 2 arrangementen: pret met de pannenkoekflat en party de luxe. De Ridderhof ligt tegenover het Bakkerij Museum en is dus ideaal te combineren.

Grand Café Public

Grand Café Public heeft niet een special kinderfeestjes aanbod, maar ze zijn wel kindvriendelijk. Zo kun je met een verjaardag van de jarige hier prima uit eten gaan. Als je met je kind(eren) gaat dineren, dan serveren ze op vertoon van de Go-Kids dalurenpakker het kindermenu tussen 17.00 en 18.00 uur voor de halve prijs.

Bluefinger Restaurant

Uit eten met de kinderen kan enorm leuk zijn, zeker in Bluefinger Restaurant. Ze houden op de kaart namelijk ook rekening met de allerkleinsten. Kids kunnen zich tijdens het eten vermaken in de LEGO® kamer. Zoveel LEGO hebben ze nog nooit bij elkaar gezien! En ze mogen in de keuken hun eigen ijsje maken. Als kinderfeestje kun je hier terecht voor een heus PEC voetbalfeestje.

 

 

Log In