Sportproeven!

Sportproeven!

Wat is Sportproeven? Met sportproeven kunnen kinderen een aantal weken met een sportvereniging of -organisatie meedoen om te zien of ze de sport leuk vinden. Ten eerste is het aanmelden heel gemakkelijk en is er online een handig overzicht met alle participerende verenigingen, er is geen lidmaatschapsverplichting en kinderen hoeven geen materiaal aan te schaffen. Als ouder is het soms lastig om te zien welke sport het beste bij je kind past, en het 'sportproeven' is een hele laagdrempelige manier voor kids om kennis te maken met verschillende sporten.

Go-Kids heeft in afstemming met SportService Zwolle het online platform ontwikkeld waar aan de ene kant de sportclubs en -organisaties zich kunnen aanmelden voor het aanbieden van hun sport, en aan de andere kant kunnen ouders hun kind aanmelden om een sport te 'proeven'. Vraag en aanbod komen bij het sportproeven dus online samen en bovendien kan het kind ook sporten kiezen die normaliter niet zo snel voor de hand zouden liggen, bijvoorbeeld schermen, klimmen, hiphop, capoeira of rugby. Weet je dus nog niet precies wat je kind wil gaan doen? Ga dan eerst even sportproeven! De eerste lessen starten weer na de voorjaarsvakantie. Het huidige aanbod bestaat uit: judo, klimmen, hiphop, zeilen, beweegkriebels, capoeira, yoga, rugby, puppyswing, breakdance, show, musical en jazz dans, schermen en dansexpressie, moderne dans, klassiek ballet , handbal, badminton en paardrijden. Opgeven is heel simpel via het online formulier! Meld je snel aan! Van elk deelnemend kind schenkt Go-Kids 1 euro aan het Jeugd Sportfonds, zodat sporten voor iedereen toegankelijker wordt.

In 2014 hebben al veel kinderen aan sportproeven meegedaan en van elk deelnemend kind hebben we € 1,- aan het Jeugd Sportfonds gedoneerd. Inmiddels heeft het Jeugd Sportfonds Zwolle onze donatie van 2014 ontvangen. Wil je meer weten of het Jeugd Sportfonds en of je voor een financiële ondersteuning in aanmerking kunt komen. klik dan hier.

 

Log In