Samen naar de bioscoop

Samen naar de bioscoop is altijd een hele beleving! Donkere zaal, leuke voorfilmpjes, lekkere popcorn, soundcheck...en dan begint de film!

Deze films zijn ideaal om samen met het hele gezien naartoe te gaan:

Woezel en Pip - Op zoek naar de Sloddervos!

Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer. Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur.

Alvin En De Chipmunks: Road Trip

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave (Jason Lee) zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.

Zootropolis

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. Wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen.

Robinson Crusoe

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe... Wat gaat er dan gebeuren?

Waar kan je deze films bekijken? Wanneer draaien ze? Reserveren? Of wil je de volledige filmprogramma bekijken?

De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, 9401 ET Assen
Utopolis Emmen, Westeind 70, 7811 ME Emmen
VUE Hoogeveen, Van Echtenstraat 35, 7902 EK Hoogeveen
Astra Bioscopen, Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15, 7891KN Klazienaveen

Log In