Overnachten op Landgoed de Barendonk  

Millseweg 13, 5437 NB Beers

  Bij Landgoed de Barendonk in Beers (bij Cuijk) kun je met je gezin of zelfs met de hele familie overnachten in een van de accommodaties. Elke accommodatie heeft een eigen sfeer, stijl en inrichting. De Barendonk beschikt ook over verschillende gezellige en bijzondere trekkershutten, een natuurverbonden Hooihotel en een Natuurkampeerterrein. 

  Verschillende soorten accommodaties 

  De accommodaties op Landgoed de Barendonk hebben mooie namen zoals de Vlaamsche Schuur, het Paardement en het Koetshuis. Iedere accommodatie biedt andere mogelijkheden en faciliteiten. Zo is de Vlaamsche Schuur geschikt voor groepen tot 22 personen en is het Koetshuis extra leuk voor kinderen omdat ze hier in een echte bedstee kunnen slapen. 

  Trekkershutten 

  In totaal zijn er 9 trekkershutten op De Barendonk, onderverdeeld in 6 verschillende typen welke geschikt zijn voor 3, 4, 5 of 6 personen. Er zijn standaard trekkershutten, maar ook luxe ecolodges voorzien van douche en toilet.

  Natuurkampeerterrein

  Er is een kindvriendelijk en autovrij Natuurkampeerterrein met 30 plaatsen waar je met je gezin kunt kamperen in jullie eigen caravan, vouwwagen of tent. Het terrein beschikt over diverse faciliteiten en voorzieningen:

  • Sanitair: toiletten (waarvan 1 rolstoeltoilet), urinoirs, douches, wascabines en een wasruimte voor baby’s
  • Keuken met 4-pitsfornuis, koffiezetapparaat, wasmachine, koelkasten en vriezer
  • Droogzitruimtes en ruimte voor groepen
  • (Kinder)picknickbanken
  • Broodjesservice (in het hoogseizoen)
  • Kampvuurplaats

  Vertier op en rondom het landgoed

  Op het Brabantse landgoed zul je je niet snel vervelen, er is namelijk altijd wel wat te beleven op het terrein zelf, in de boerderij of de bossen er omheen. Voor de kinderen staan er trapskelters klaar, maar ze kunnen ook schommelen of spelen met zand en water. 

  Wil je de omgeving verkennen, dan kun je fietsen huren, wandel mee met een gids of loop een GPS-tocht. Je kunt ook een ritje met de pony maken.

  Leuke en leerzame wandelroutes

  Er zijn 6 wandelroutes die starten en eindigen op De Barendonk. Daarnaast kun je Het Barendonkse Koeienpad lopen - een educatieve wandeling over de boerderij - of Het Barendonkse Kabouterpad. Een leuke en leerzame route voor kinderen van 1 tot 10 jaar. 

  Er is ook een GPS route genaamd 'Zoek de schat van de Barendonk'. Dit is een ontdekkingstocht over de landgoed, deze is vooral leuk voor kids vanaf 10 jaar.

  Meer weten over wandelen en fietsen in de omgeving van het landgoed? Ga dan naar de pagina Erop uit rondom Landgoed de Barendonk

  Adres

  • Adres: Millseweg 13
  • Stad:  Beers
  • Land:  NL
  • Postcode:  5437 NB