Vakantiehuis de Stoep Appeltern  

Blauwe Sluis 1a, 6629 KK Appeltern

  Het vakantiehuis de Stoep bevindt zich in een voormalig stoomgemaal, dat dankzij een grondige verbouwing van alle gemakken is voorzien. Wat is gebleven zijn authentieke details en een prachtig uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap. Vanuit de gezellige zithoek in de vakantiewoning kijk je zo het water over, bij mooi weer doe je dat vanaf een van de terrassen. 

  De woning is voorzien van een luxe keuken. Wie een keer geen zin heeft om te koken kan terecht bij Hotel Moeke Mooren, dat op nog geen 100 meter afstand ligt.

  Ook catering vanuit het hotel is mogelijk, bijvoorbeeld voor een lekkere BBQ. Naast deze vakantiewoning voor maximaal 14 personen staan u eventueel ook nog twee vakantiestudio's voor maximaal 4 personen per studio ter beschikking en drie hotelkamers voor maximaal 2-4 personen per kamer.

  Voor de kids staat er een klimtoestel in de tuin en kunnen zij bij Moeke Mooren gebruik maken van de bowlingbanen en indoor midgetgolf. Bij de Gouden ham wat grenst aan Moeke Mooren kan er in de zomer gezwommen worden!

  Adres

  • Adres: Blauwe Sluis 1a
  • Stad:  Appeltern
  • Land: 
  • Postcode:  6629 KK