De leukste Halloween films voor kinderen op Netflix

Op 31 oktober is het weer zover! Het is Halloween..... In Nederland nog niet zo groot als in sommige andere landen, maar zeker wel een leuk thema voor kinderen. Zo zijn er mega veel knutselactiviteiten te bedenken, maar ook staan er steeds meer leuke Halloween activiteiten in de agenda van Go-Kids! Willen jullie echter liever relax thuis op de bank genieten van deze feestdag? Pak dan een bak popcorn en zet een enge film op! Om het jullie nóg gemakkelijk te maken hebben we verschillende enge Halloween kinderfilms (te zien op Netflix) voor jullie verzameld! 

De Kleine Vampier (6+)

Rudolph is een dertienjarige vampier wiens clan bedreigd wordt door een beruchte vampier-jager. Hij ontmoet Tony, een sterveling van zijn leeftijd, die gefascineerd is door oude kastelen, kerkhoven en enge vampiers. De twee worden vrienden en Tony helpt Rudolph zijn vijanden te bestrijden.

Hotel Transylvania 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie (6+)

Mavis verrast haar vader Dracula met een reis voor de familie op een luxueuze cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Hij is duidelijk niet op de hoogte dat ze een afstammeling is van zijn grote vijand Abraham Van Helsing. Hoe loopt dit af? Zorg ervoor dat jullie deel 1 en 2 al gezien hebben, want deze zijn helaas niet te vinden op Netflix. 

Power Rangers Samurai: Party Monsters (6+)

In deze Halloween Special vertellen de engste wezens uit de Onderwereld oorlogsverhalen over hun strijd tegen de Power Rangers Samuari. 

Super Monsters: Save Halloween (Alle leeftijden)

De Super Monsters gebruiken hun krachten om alle buren in Halloween stemming te krijgen. Ook helpen ze een bang vriendje inzien dat Halloween helemaal niet eng hoeft te zijn. Er zijn meerdere films van Super Monsters te vinden op Netflix.

Super Monsters: Vida's eerste Halloween (Alle leeftijden)

De Super Monsters delen hun Halloween tradities met Vida en worden uitgenodigd voor een echt Día de los Muertos feest! Er zijn meerdere films van Super Monsters te vinden op Netflix.

Ghost Patrol (6+) 

Gabi en Spence en hun hond vormen de "Spookpatrouille". Ze bestrijden in hun stad bovennatuurlijke plagen, maar ze hebben nog nooit een echt spook gezien. Wanneer ze een oproep krijgen om een oud landgoed te onderzoeken, vinden ze het bewijs van datgene waar ze naar op zoek zijn. Al heel snel blijkt dat dit onderzoek hun eerste echte spookhuis betreft! 

Monster Island (6+)

Wanneer een tiener erachter komt dat hij geen mens is, reist hij naar een afgelegen eiland om zijn roots te ontdekken. Hij beleeft hier de wildste avonturen!

DreamWorks Spooky Stories (6+) - Serie

In deze vierdelige serie van DreamWorks daagt o.a. Shrek zijn vrienden uit met enge spookverhalen die hij verteld in een heus spookkasteel. Ook worden Ginormica en de Monsters geconfronteerd met buitenaardse pompoenen! 

Goosebumps 2: Haunted Halloween (9+)

Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek getiteld 'Haunted Halloween' en weten niet hoe gevaarlijk deze ontdekking is. Al snel komt Slappy, de pratende en wandelende pop, weer tot leven samen met een hele groep moorddadige monsters. Helaas is deel 1 niet te zien op Netflix.

Casper (6+) 

Een film die natuurlijk niet mag ontbreken is Casper. In deze film moet een dokter die is gespecialiseerd in spoken, uit een herenhuis van een erfgename, alle spoken verdrijven. Maar zijn dochter raakt bevriend met Casper, het vriendelijke spookje. 

Durven jullie het aan?!?

Kijken jij en je kinderen graag naar enge films dan zijn er genoeg leuke én spannende kinderfilms te vinden om jullie Halloween avondje te vullen. Maak de ramen dicht, doe de deur op slot, dim de lampen en kruip dicht tegen elkaar aan. Dit wordt een super spannende avond....