Prentenboekenfestijn bij Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen

Prentenboekenfestijn bij Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen

Houden jij en je kids van prentenboeken? Ga dan op zondag 21 april (1e Paasdag) naar het Prentenboekenfestijn bij Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen! 

Kruip in de wereld van Kikker

Ouders en kinderen kruipen tijdens het Prentenboekenfestijn letterlijk in de wereld van Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs. Ook zijn er twee kindervoorstellingen over Gonnie & vriendjes en Bang Mannetje. De wereld van Kikker is een uitnodigende plek waar families op een speelse manier kennismaken met hun creativiteit. Kinderen kunnen koken op de kachel van Kikker, in zijn schrift schrijven of samen met Beer een taart bakken.

Voorstelling Gonnie & vriendjes

In de voorstelling Gonnie & vriendjes ontdekken het vrolijke gansje Gonnie en haar mede-gansjes de wereld. Deze interactieve voorstelling van Kira Kool is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Gebaseerd op de boeken van Olivier Dunrea en met liedjes van Ageeth de Haan. De voorstelling duurt van 10.30 tot 11.00 uur.

Voorstelling Bang Mannetje

De voorstelling Bang Mannetje van Joes Boonen is een vrolijke, muzikale voorstelling voor kleuters en duurt van 13.30 tot 13.45 uur. In een intieme sfeer speelt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje, naar het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Kaartjes voorstellingen 

Kaartjes voor het Prentenboekenfestijn in Bibliotheek De Mariënburg zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda-jeugd of bij de balie van de bibliotheek. Bibliotheekleden betalen 6 euro per voorstelling, overige bezoekers 8 euro. Een bezoek aan De wereld van Kikker is gratis. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 14.30 uur.

_____________________________________________________

Wil je op de hoogte blijven van al onze toffe ideeën & tips? 

>> Volg ons op FACEBOOK en/of INSTAGRAM << 

>> Schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEVEN en SPECIALS <<

>> Lees onze BLOGS << 

En je kunt ook leuke prijzen winnen! >> WINACTIES <<
_____________________________________________________