Geluksmoment voor kids bij Coachingspraktijk OOW in Rijkevoort

Geluksmoment voor kids bij Coachingspraktijk OOW in Rijkevoort

Tijdens dit Momentje OOW van Coachingspraktijk OOW uit Rijkevoort staat het thema 'Geluk voor kids' centraal. Jongens en meisjes in de leeftijd 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst!

Gelukkig zijn willen we allemaal, wetenschappelijk is aangetoond dat wij zelf gedeeltelijk invloed hebben op geluk. Tijdens dit Momentje OOW maken kinderen spelenderwijs kennis met de factoren die hierop van invloed zijn: positief denken, dankbaarheid, talenten, zelfvertrouwen, toekomstdromen en geluk doorgeven. 

Kinderen leren wat geluk is en tijdens een heerlijk theekransje (met mooi servies, thee/ranja en wat lekkers) gaan de kids ook nog een creatieve invulling geven aan het thema geluk. Een geluksmoment, passend in de decembersfeer, om niet meer te vergeten! Jouw zoon of dochter komt toch ook?

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 15 december
  • Tijd: 10.30 - 12.30 uur
  • Kosten: € 20,00 per persoon. Meld jij je met 2 personen of meer tegelijk aan (bijv. je broer, zus, vriend of vriendin), dan betaal je € 17,50 per persoon.
  • Deze prijs is inclusief: onbeperkt verse thee, lekkers en materiaal. 

Aanmelden

Tijdens dit Momentje OOW zijn er slechts enkele plaatsen vrij, wil je zoon/dochter zeker zijn van een plaats? Meld je dan snel aan via: wendy@coachingspraktijkoow.nl of d.m.v. een berichtje/belletje naar: 06 45164605.

_________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.
_________________________________________________