Film De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen + workshop bij LUX Nijmegen

  • LUXBij  LUX
  • van:  13 januari 2019 10:45
  • tot:  13 januari 2019 13:00
Film De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen + workshop bij LUX Nijmegen

Op zondag 13 januari kun je bij LUX in Nijmegen naar de speciale vertoning van de film De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen met na afloop een leuke workshop in Studio LUX. De film begint die dag om 10.45 uur. 

Kinderfilm De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen

Meneer de Uil is terug, met groot nieuws uit Fabeltjesland! Het is tijd voor de Grote Dierenbos-spelen, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in een spannende competitie. Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo dreigt de picknick van Juffrouw Ooievaar in het water te vallen als er allerlei dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft een wel heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Kortom: de dieren hebben het superdruk.

Workshop na de voorstelling

Na de film zijn de kinderen van harte welkom bij de leuke workshop die verder voortbouwt op de thema’s van de film, zoals vriendschap. Er zijn verschillende activiteiten voor de kinderen, waaronder een spel gericht op beeldende vorming. Kom gezellig knutselen, kletsen en spelen in Studio LUX!

Praktische informatie

  • Adviesleeftijd: 4+
  • De workshop is inbegrepen in de prijs van het filmkaartje, € 6,00 (kinderen tot 12 jaar).

>> Koop hier online je kaartje << 

_________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.
_________________________________________________