7-daagse naaicursus bij Dianes Fashion in Wijchen

7-daagse naaicursus bij Dianes Fashion in Wijchen

Complete naaicursus bij Dianes Fashion in Wijchen

Na deze cursus kent de naaimachine geen geheimen meer voor je!

Cursus

Tijdens deze cursus begin je bij de basis: je start met het maken van een tas of een t-shirt, daarna gaat iedereen op zijn of haar eigen niveau verder. Aan het einde van de cursus heb je geleerd verschillende dingen zelf te maken.

In een kleine groep van maximaal 6 kinderen vanaf 8 jaar krijg je alle tijd en aandacht die je nodig hebt, zo kun je straks zelf je eigen garderobe bedenken èn maken!

Creativiteit

Gezelligheid met leeftijdsgenoten en creativiteit staan voorop en natuurlijk staat er altijd iets lekkers en iets te drinken op tafel!

Data en tijden

Voor deze cursus schrijf je je in via de website van Dianes Fashion. Je krijgt een stempelkaart voor 7 lessen, deze kun je op de vrijdagen in de periode van 10 mei tot en met 21 juni 2019 gebruiken. Mocht je een keer niet kunnen, kun je deze in overleg met Diana op een andere vrijdagmiddag inhalen. De cursus is van 15.00 tot 16.30.

______________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.

______________________________________________________