Overnachten met kinderen in Friesland
Veursestraatweg 190, 2264EG Friesland

Wil je ergens overnachten met de kinderen? Lekker op vakantie in eigen land, een weekendje weg of een nachtje verwennerij – het kan allemaal. Bijvoorbeeld in Friesland!

Vakantie met kids in Friesland

Bij Go-Kids Overnachten vind je allerlei fijne plekken die geschikt zijn om met je gezin te verblijven. Hotels, bungalowparken, campings… waar willen jullie gaan slapen?

Op vakantie met de kids

Ga jij er lekker een paar dagen, of een hele vakantie op uit met je gezin? Dan wil je natuurlijk ergens overnachten waar het heerlijk kindvriendelijk is.

Het ene gezin verblijft het liefst in een bungalowpark, de ander in een luxe hotel, weer een ander wil maar één ding: kamperen. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft.

Voor alle ouders is het belangrijk dat hun kinderen veilig kunnen slapen en het liefst dat de kids ook fijn kunnen spelen op de overnachtingslocatie. Waar let jij op als je een vakantie of weekendje weg boekt voor je gezin?

Overnachtingsplek zoeken

Bij Go-Kids vind je allerlei plekken om te overnachten in Friesland – onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • campings
  • vakantieparken
  • hotels en appartementen
  • bijzonder overnachten

Kies jouw regio en je krijgt een overzicht van heel veel kindvriendelijke overnachtingsplekken in die omgeving.

Via plaats & afstand kun je nog preciezer aangeven in welk gebied je wilt verblijven. Handig toch?

Over de regio Friesland

Geniet van de afwisselende en ongerepte natuur, Friesland telt maar liefst vier verschillende Nationale Parken (beschermde natuurgebieden).

Kom in het noorden lekker uitwaaien aan de Waddenzee, middenin Friesland vind je het beroemde Friese Merengebied waar je heerlijk kunt watersporten, hier zijn zoveel (onbewoonde) eilandjes om te ontdekken! Dat kan heel goed tijdens een dagje sloep varen, zeilen, surfen, of SUPpen.

In het zuidwesten van de provincie vind je de mooie bossen van Gaasterland en ook in het Drents-Friese Wold in het zuidoosten kun je super mooie boswandelingen maken.

En vergeet niet te city-hoppen langs de 11 steden! In deze prachtige steden kun je uitstekend terecht voor veel plezier zoals theaters, bioscopen, trampolineparken, leuke winkels en horeca adresjes.  Er is genoeg te beleven in het prachtige Friesland.

Overnachten in deze regio

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor