Lasergame feestje - huur bij Daniek

Lasergamen, dat vinden veel kinderen (en jongeren, en volwassenen) helemaal geweldig. Dus hoe cool is het om een lasergame kinderfeestje te vieren? Dat kan op elke plek waar jij wilt!

Lasergame set huren

Waar vier je een lasergame kinderfeestje?

Daarvoor kun je naar een vaste locatie gaan waar je kunt lasergamen, maar wist je dat je het ook op iedere plek kunt doen waar jij maar wilt? En dat je daarvoor heel eenvoudig een lasergame set kunt huren?

Feestje waar jij maar wilt met gehuurde lasergame set

Met het huren van zo'n set kun je op iedere plek die jij kunt bedenken een lasergame kinderfeestje vieren. Dat is ideaal, zeker als je geen vaste lasergame locatie in jouw buurt hebt.

Park, bos, gymzaal, sportveld of... thuis

Het is supertof om te lasergamen op een andere plek. In een park, bos, gymzaal, op een sportveld en zelfs gewoon bij jou thuis!

Lasergame feestje in gymzaal - HuurbijDaniek.nl

Hoe kun je thuis lasergamen?

Jouw huis is vást niet de eerste locatie waar je aan denkt voor lasergamen.

Huis op z'n kop zetten en gáán

Toch kun dat ook thuis prima doen. je moet het wel okay vinden dat jouw huis even op z'n kop gezet wordt, want er moeten natuurlijk wel verschuilplekken zijn voor een tof lasergame spel. Tafels op z'n kant, achter een bank, stoel of bed... er is van alles mogelijk.

's Avonds met discolampen en rookmachine

Thuis kun je ook 's avonds goed lasergamen, helemaal cool als je dat met discolampen en eventueel een rookmachine aankleedt. Zo zijn er nog meer toffe accessoires om het feest mee aan te kleden.

Lasergame set huren bij Daniek

HuurbijDaniek heeft allerlei leuke activiteiten voor kinderfeestjes - waaronder de verhuur van lasergame sets.

Lasergame huren

Lasergame guns, targets & vesten worden opgestuurd

Het mooie is dat die sets ook opgestuurd kunnen worden. Je kunt dan helemaal zelf kiezen waar je het feestje viert, het maakt niet uit waar je woont in Nederland.

Lasergamen met gehuurde set | HuurbijDaniek.nl

Lekker voordelig lasergamen

Bovendien is het voordelig, want er hoeft geen persoonlijke begeleiding naar je toe te komen. Zo houd je geld over voor andere dingen en heb je toch een geweldig kinderfeestje geregeld!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor