Confetti per Mail: Originele kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail: Originele kinderfeestjes voor thuis

Een kinderfeestje thuis vieren dit jaar? Doe niet te moeilijk, en bestel een kant-en-klaar kinderfeestje bij Confetti per Mail. Je hoeft niks meer zelf te bedenken of uit te werken, alles is uitgebreid voor je klaargezet en uitgetest. Andere ouders zijn laaiend enthousiast!

Of je nu een speurtocht wilt doen met ze, een toverdrank wilt brouwen of een spel wilt spelen a la Among Us; er is van alles mogelijk. Er staan verschillende kinderfeestjes klaar, met verschillende originele thema’s en natuurlijk voor verschillende leeftijden.

Alles over de kinderfeestjes

Kinderfeestje thuis vieren, doe je dat binnen of buiten?

Dat bepaal je zelf! En, omdat we nou eenmaal in Nederland wonen, kun je dat zelfs op het laatste moment nog wijzigen bij de kinderfeestjes van Confetti per Mail. Dus vier het lekker binnen in je huis, of in de tuin, of in het park, of… bedenk eens iets leuks! Het enige dat je nodig hebt is internet.

confetti per mail kinderfeestjes

Internet voor een kinderfeestje?

Jep, omdat de makers van deze kinderfeestjes zelf moeders zijn die enorm hebben gestruggeld met het ‘vermaken en aansporen’ van de kinderen tijdens feestjes, hebben ze een unieke wijze gevonden om ouders vooral gewoon lekker mee te laten genieten. Zoals ze zelf zeggen: de PABO is niet voor iedereen weggelegd.

Dus heeft ieder kinderfeestje een eigen unieke website. Op deze websites worden de kinderen meegenomen in het verhaal van het feestje en bekijken ze zelf steeds hun nieuwe opdrachten. Natuurlijk blijven de kinderen niet achter een schermpje hangen, de websites zijn er als leidraad voor het kinderfeestje en om de ouders werk uit handen te nemen. En de reacties daarop zijn lovend: de kinderen vinden het fantastisch om zelf de regie in handen te hebben en door hun feestje heen te kunnen klikken.

kinderfeestjes confetti per mail

Verschillende kinderfeestjes

Bekijk hieronder een aantal van de originele thema’s die worden aangeboden bij Confetti per Mail. Of kijk of de website voor het complete aanbod.

Prijzen kinderfeestjes voor thuis

Een kinderfeestje hoeft niet duur te zijn, is de gedachte van de makers van de feestjes bij Confetti per Mail. Zo betaal je altijd een vaste prijs voor de hele groep en kun je dus voor een paar tientjes een compleet feest organiseren.

Kijk snel bij het aanbod, en kies dit jaar voor een feestje thuis!

Alle feestjes!

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor