Ontdek de perfecte plek voor gezinnen met kinderen bij Kwalitaria: het fastfoodrestaurant met verantwoorde keuzes met vestigingen in heel Nederland.

Kwalitaria: het fastfoodrestaurant met verantwoorde keuzes

Kwalitaria is een fastfoodketen met een missie: het serveren van lekker én verantwoord eten. Hierdoor is het de perfecte plek om met het hele gezin te genieten van een snelle hap, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen over de voedingswaarde. Het assortiment van Kwalitaria bestaat uit heerlijke burgers, frietjes, snacks en maaltijden.

Assortiment van Kwalitaria

Een uitgebreid assortiment voor kinderen

Wat Kwalitaria nog specialer maakt, is dat ze een uitgebreid assortiment hebben voor kinderen. Zo kunnen ze kiezen uit lekkere kindermenu's met bijvoorbeeld frietjes en een snack, maar ook uit gezondere opties zoals een kidsbox met groenten en fruit. Bovendien krijgen kinderen bij Kwalitaria altijd een leuk cadeautje bij hun menu!

Kindermenu Kwalitaria

Vestigingen door heel Nederland

Kwalitaria heeft vestigingen door heel Nederland, dus de kans is groot dat er eentje bij jou in de buurt zit. Zo kun je onder andere terecht in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht en Breda.

Online bestellen en afhalen

Een ander voordeel van Kwalitaria is dat het ook mogelijk is om online te bestellen. Zo kun je van tevoren alvast een bestelling plaatsen en deze op een later tijdstip afhalen. Dit is ideaal als je weinig tijd hebt of als je gewoon niet in de rij wilt staan met kinderen.

Deals bij Kwalitaria

Vegetarische en veganistische opties

Kwalitaria heeft ook een aantal vegetarische en zelfs veganistische opties op het menu staan. Zo kunnen ook vegetariërs en veganisten bij Kwalitaria terecht voor een smakelijke maaltijd.

Duurzaamheid staat voorop

Tot slot is het goed om te weten dat Kwalitaria zich actief inzet voor duurzaamheid. Zo gebruiken ze alleen duurzame palmolie en bieden ze een keur aan vegetarische en veganistische opties aan. Ook zijn de verpakkingen van Kwalitaria recyclebaar en wordt er gelet op energieverbruik in de restaurants.

Bezoek Kwalitaria bij jou in de buurt!

Kortom, Kwalitaria is een perfecte plek om met het hele gezin te genieten van een verantwoorde en lekkere maaltijd. Met vestigingen door heel Nederland en een uitgebreid assortiment voor kinderen is Kwalitaria een echte aanrader. Dus waar wacht je nog op? Bezoek snel een Kwalitaria bij jou in de buurt!

Vestigingen Kwalitaria

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor