Gezinsrestaurants in Overijssel

Een leuk gezinsrestaurant in Overijssel: perfecte plek om uit eten te gaan met kinderen. Bij Go-Kids vind je een heleboel adresjes in de regio's Zwolle, Stedendriehoek en Twente. Waar gaan jullie samen genieten?

Uit eten met kinderen in Overijssel

Hoe heerlijk is het om fijn uit eten te gaan met de kinderen - of ergens lekker relaxed wat te drinken? Dan is het wel belangrijk dat de kinderen zich goed vermaken - dus wil je naar een kindvriendelijke horecagelegenheid.

Kies de regio waar jij uit eten wilt!

Waar ga je genieten met de kinderen?

Onder Eten & Drinken vind je bij Go-Kids allerlei kindvriendelijke horeca - ook in Overijssel. Denk bijvoorbeeld aan:

 • familierestaurants
 • fijne lunchrooms
 • kindvriendelijke terrassen
 • zalige ijssalons
 • en nog veel meer lekkere adresjes

We hebben ze onderverdeeld naar een aantal kenmerken, dat maakt het zoeken wat makkelijker. Je kunt kiezen uit:

 • diner
 • met speelhoek
 • met speeltuin
 • natuur
 • stad
 • lunch
 • drinken & snacks

Vink aan wat je zoekt en vind de locatie die past bij jouw wensen!

Geef ook aan of je binnen of buiten wilt zitten, indoor of outdoor dus. Via plaats & afstand kun je aangeven in welk gebied je wilt zoeken. Handig toch?

Waar hebben jij en je kinderen vandaag zin in?

Wat is waar in Overijssel?

Er zijn heel veel uitjes te vinden voor gezinnen in de provincie Overijssel - ook allerlei kindvriendelijke horeca.

Go-Kids heeft talloze adresjes voor je op een rij gezet – verdeeld over 3 regio's in Overijssel: regio Zwolle, Stedendriehoek en Twente. Zo kun jij eenvoudig de leukste plekken voor je gezin in jouw eigen omgeving vinden.

Overijssel

Over de regio Zwolle

In de regio Zwolle in het noordelijke deel van Overijssel heb je natuurlijk de Hanzestad Zwolle met haar prachtige grachten, oude panden en knusse parken. De stad heeft alles wat een stad te bieden kan hebben zoals leuke horeca adresjes, winkeltjes en natuurlijk veel recreatiebedrijven. Ook het naastgelegen Kampen is een mooie Hanzestad.

Maar de regio heeft ook prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park de Weerribben & Wieden. Dit is een uniek natuurgebied en een labyrint van meren, plassen en slootjes met prachtige waterdorpen zoals Giethoorn. In dit prachtige recreatiegebied kun je heerlijk wandelen, varen, suppen, fietsen, klimmen en ontdekken.

Het Vechtdal met de Overijsselse Vecht als middelpunt heeft gezellige plaatsen zoals Dalfsen, Ommen, Hardenberg. Daar kun je perfect een dagje doorbrengen, maar ook voor een geweldige vakantie: in het Vechtdal staan de meeste bekroonde 5 sterren campings van Europa. Deze campings bieden vaak ook dagrecreatie aan.

Een groot deel van Salland met dorpen als Heino en Raalte behoren tot de regio Zwolle. Hier vind je ook de Lemelerberg. Ook hier is behalve prachtige natuur en wandelroutes ontzettend veel te beleven.

Over de regio Twente

Twente & Achterhoek is een regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen. Veel daarvan zijn opengesteld voor publiek en een ware belevenis voor het hele gezin. In Twente vind je in de natuurgebieden heel veel wandelroutes voor kinderen. Denk aan het Lutterzand, de Noetselerberg en het Springendal.

Maar Twente heeft veel meer. Ontdek bijvoorbeeld de steden en dorpen, waar je evenveel bijzondere winkels tegenkomt als goede en kindvriendelijke restaurants. Vaak met grote speeltuin en uitgebreide faciliteiten. Ook telt de regio veel ANWB sterren gezincampings waar je een geweldige vakantie geniet!

Twente telt ook veel bijzondere musea, indoor speelparken, grote zwembaden en theaters die je met kinderen kunt bezoeken, en zelfs een attractiepark. Vier jij vakantie in Twente of de Achterhoek? Een uitstapje naar Duitsland is snel gemaakt. Ook in de grensregio is het kindvriendelijke aanbod groot.‚Äč

Kom kindvriendelijk Twente & Achterhoek ontdekken!

Over de regio Stedendriehoek

In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omliggende regio’s is altijd wel wat te beleven. Geniet met je kinderen van een dagje weg in de buurt.

Ook de omliggende regio’s Brummen, Voorst en Lochem bieden veel activiteiten voor een dagje uit. Ga eropuit met je familie, je vrienden of alleen je eigen gezin.

Ontdek het gebied rond de IJssel, bezoek een boeiend museum in een van de Hanzesteden. En sluit je dagje weg af met een heerlijke etentje bij één van de vele restaurants.

Foto: Restaurant en speeltuin Rouwers in Agelo - Twente

 • Leeftijd 2 - 4
 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Horeca aanwezig
 • Indoor
 • Outdoor