Nature Game: speurtocht in de natuur in heel Nederland

Nature Game: avontuurlijk outdoor  uitje

Nature Game  is een cool outdoor uitje, ergens in de natuur in Nederland. Aan de hand van de app gaan de kinderen op expeditie door de natuur.

Al gamend in de natuur

Maak een leuke wandeling door de mooie Nederlandse natuur met de Nature Game®! Onderweg krijgen de kids allerlei leuke vragen, raadsels en opdrachten. Met grappige filters maken ze hilarische foto's en video's. Dat is dus gamen in de natuur! En doe voor als ouder mee, zo wordt het alleen maar leuker. 

nature game

Tussenstop voor lekkers

Het spel duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de expeditie is het een prima plan om twee tussenstops te maken voor drinken en lekkers. Of misschien zelfs een heerlijke picknick?  Zo maak je van je natuuruitje een compleet uitje. 

Twee leeftijdsgroepen

Er zijn twee Nature Games beschikbaar:

  • kinderen van 4-8 jaar
  • kinderen van 8-12 jaar

In natuurgebieden in heel Nederland!

De games kun je in heel veel natuurgebieden in Nederland doen en er komen telkens meer games bij. Leuk bij jou in de buurt, maar ook leuk voor in vakanties in eigen land

nature game

Goed om te weten: de routes zijn samengesteld in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen.

Wat heb je nodig?

Voor het spelen van de Nature Game heb je alleen een smartphone of tablet nodig. Je downloadt de game voordat jullie vertrekken, dus je hebt geen wifi nodig. 

Kosten: €14,99 per groep (plus € 0,99 servicekosten). 

nature game uitje

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor