1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Erop Uit gaan is voor hen geen vanzelfsprekendheid. 

Go-Kids werkt samen met Nationaal Fonds Kinderhulp om ook deze kinderen een zorgeloze jeugd te bezorgen. Zo vragen wij onze partners om bij hun campagne een klein bedrag te doneren zodat ook deze kinderen kunnen genieten van een zorgeloze jeugd.

Doneer via Team Go-Kids!

Maar ook jij kunt helpen. Of misschien is Kinderhulp er ook voor jou? Lees verder hoe we elkaar kunnen helpen. 

OOK HELPEN =>

HULP AANVRAGEN

Want elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen die in armoede opgroeien. Zij helpen , onvoorwaardelijk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

1 op de 12 kinderen

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede (bron: SCP, Armoede in kaart 2019). Dat zijn ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Vrienden thuis uitnodigen is spannend, want er is zo weinig. Ook een fiets, om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen, is niet vanzelfsprekend. Laat staan verder kunnen studeren na de middelbare school…

Iets groots, of iets kleins

Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

Via via

Ook wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. En zeg nou zelf, daar lopen we steeds vaker tegenaan... Kinderhulp helpt met waar een kind behoefte aan heeft. En altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, wijkteam van de gemeente of jeugdhulpverlener.  Dus zou jij voor jouw kind ook wel een aanvraag willen doen? Weet dan dat je niet de enige bent, en praat met een instantie om je hierbij te helpen. En wie weet is het ook een goede tip voor andere kinderen! Schroom dus niet om het aan te kaarten. 

Voor wie uitjes voor kinderen niet kan betalen...

Ga jij er vaak op uit met de kinderen (wij helpen je natuurlijk graag met inspiratie opdoen ;-), en vind je het een goed idee om kinderen te helpen die er niet zomaar op uit kunnen? Help dan mee met deze actie door een kleine donatie te doen.  Dat kan gewoon eenmalig, en is zo gedaan. Samen staan we immers sterk voor alle kinderen!

GEEF OOK !