Op zoek naar een lekker actief uitje met de kinderen? Wat dacht je van… heerlijk jumpen in één van de geweldige trampolineparken van Jumpsquare en Jump XL – je vindt ze in het hele land.

Jumpsquare >

Jump XL >

Jumpsquare & Jump XL

Trampolineparken in heel Nederland

In zo’n toffe jumphal kunnen de kinderen helemaal los gaan, alle energie eruit door op de trampolines te springen tot ze niet meer kunnen. Met allerlei gave tricks en speciale area’s. De kids zijn superblij als je ze meeneemt naar Jump XL of Jumpsquare!

Jumpen: fun, sport en spanning

Ben je ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek voor jou. Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, voel je sterk in de Sport Area en voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area.

Jumpen bij Jumpsquare Trampolineparken

Mini Jump bij JumpSquare en Jump XL

Kun jij niet wáchten tot de dag dat je 6 jaar wordt en eíndelijk mag gaan Jumpen? Psst… dan hebben ze bij Jumpsquare en Jump XL iets leuks voor je: Mini Jump! Tijdens de Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kids van 2 t/m 5 jaar. Samen met je ouders of begeleiders kun je dan springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan.

Niet gewoon trampoline springen

Ga los op het veld met aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk.

Sommige locaties van Jumpsquare en Jump XL hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games!

Cool jumpen bij Jump XL Trampolineparken

Leer de vetste tricks: JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien!

Tijdens de Jumpsquare & Jump XL JumpScool leer jij de vetste tricks van de Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

Discojumpen: Happy Hours

Zin in een feestje? Dan zit je bij hier ook goed! Elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur zijn er de Happy Hours bij Jumpsquare en Jump XL. De gaan de zaallampen uit, discolampen aan en kun je los gaan op de vetste beats. Samen met je vrienden 3 uur lang Jumpen, elkaar uitdagen voor een potje Dodge Ball of elkaar nieuwe Tricks leren.

Op vrijdag en zaterdag tussen 19:00 – 21:00 uur je gebruik maken van de Disco Jump Special. Deze bestaat uit 120 min. jumpen en een lekker drankje voor na het jumpen. En dat voor maar 20 euro!

Jumpen als kinderfeestje bij Jumpsquare of Jump XL

Jumpen op je kinderfeestje: Jump Party

Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en leef je helemaal uit. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel.

Met de verschillende Jump Party arrangementen maak je er een onvergetelijke verjaardag van bij Jumpsquare of Jump XL.

Tijden de Disco Jump uren kun je ook een Disco Jump party boeken!

Alles over de Jump party >

Locaties Jumpsquare & Jump XL

Je vindt Jumpsquare en Jump XL op heel veel plekken in Nederland.
Waar gaan jouw kids los op de trampolines? Het kan bijvoorbeeld in... Amersfoort, Spijkenisse, Waalwijk, Kerkrade, Nijmegen, Tilburg, Eersel, Ede, Rijswijk, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Hasselt, Denk Haag, Amsterdam, Heerhugowaard, Nieuwegein, Baarn, Veghel, Maastricht, Lelystad, Gouda en Arnhem.

Zelfs in Duitsland, België en Frankrijk vind je trampoline parken van Jumpsquare en Jump XL!

Locaties Jumpsquare >
 
Locaties Jump XL >
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor