Win superleuk speelgoed voor je kleintje: een Jipy houten blokkentrein, een Fisher Price speelmat of een Abrick speeltafel!

Om onze Zwanger & Baby Special te vieren maak je kans op een aantal fantastische prijzen. Je kunt zelf aangeven op welke van de prijzen je kans wilt maken, wel zo handig. 

Zwanger & Baby Special 2023

Wat kun je winnen? Onder andere superleuk speelgoed van Top1Toys, dat is altijd welkom met een kleine.

Doe mee!

Speelgoed van Top1Toys

Top1Toys heeft 3 prachtige prijzen ter beschikking gesteld:

Jipy Houten Blokkentrein - cadeau van Top1Toys

Met de Jipy Blokkentrein kun je eindeloos spelen! Niet alleen is het heel leuk om met dit houten treintje door de kamer te rijden, maar je kunt de trein ook helemaal verbouwen! Plaats de blokken op de drie karretjes zoals jij het wilt om de trein te bouwen die jij voor ogen hebt! Tjoek-tjoek, daar gaat de Jipy trein!

Jipy houten blokkentrein

Fisher Price Speelmat - cadeau van Top1Toys

Deze speelmat met zwembadthema heeft felle kleuren, vriendelijke dieren en een detail van de binnenband waardoor het lijkt alsof de baby in het zwembad drijft. De mat wordt geleverd met 4 speelgoed accessoires, waaronder een ijslolly bijtspeeltje, een snorkelspiegel, een kreukelhaai en een limonade-rammelaar, plus 12-maandelijkse mijlpaalkaarten.

Fisher Price speelmat

Abrick Speeltafel - cadeau van Top1Toys

Bouw de mooiste creaties aan deze Bouw- en ontdektafel Abrick Maxi van écoiffier. In de set zitten drieëntwintig bouwblokken om mee te spelen. Berg ze eenvoudig op in de tafel als je klaar bent met spelen.

Abrick speeltafel

Hoe doe je mee voor deze heerlijke prijzen?

Prachtige prijzen toch? Je doet mee via pagina 6 van onze Zwanger & Baby Special!

Laat zien!

Print deal