Summer Camp en Junior Camp: twee heerlijke kampen waar de kinderen een week lang allerlei leuke dingen doen, veel plezier hebben én enorm vooruit gaan in hun Engelse taal.

Alle info & aanmelden

Summer Camp is een dagkamp, Junior Camp is met overnachtingen. Tijdens beide kampen is alle communicatie in het Engels, zo krijgen de kinderen zelfvertrouwen en leren ze de taal heel snel en goed gebruiken.

Summer Camp: dagkamp

De kinderen krijgen een aantal uren les in Engelse grammatica, maar ook Art Class, Sports & Dance, Songs & Conversation. 

Summer Camp - dagkamp vanaf 4 jaar

Natuurlijk wordt er goed voor ze gezorgd. De deelnemers krijgen elke dag lekkere en gezonde snacks - de lunch nemen ze zelf mee in de speciale Summer Camp lunchbox.

Dagkamp op heel veel plaatsen in Nederland

Het Summer Camp wordt gehouden op heel veel plaatsen in Nederland en is een dagkamp. Het programma is elke dag van 9.00 tot 16.00 uur - daarna gaan de kinderen naar huis voor de avond en nacht.

Engelse les tijdens Summer Camp

Ook eerder komen (pre-care) en later naar huis gaan (aftercare) is mogelijk. Meedoen kan voor 3 dagen of 5 dagen.

Deelnemers krijgen:

  • een Summer Camp poloshirt
  • een Summer Camp bidon en tas
  • een Summer Camp lunchbox voor de eigen lunch
  • Graduation & High Tea
  • Een Summer Camp certificaat

Voor kinderen vanaf 4 jaar

Summer Camp is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar: alle jongens en meisjes uit de schoolgroepen 1 tot en met 7 beleven er een heerlijke tijd.

Waar kun je meedoen?

Junior Camp: met overnachtingen

Het Junior Camp is inclusief overnachtingen: de kinderen (uit groep 7 en 8 van de basisschool) verblijven 5 hele dagen op het prachtige Landgoed Rhijnauwen bij Bunnik.

Landhuis Rhijnauwen in Bunnik

Engelse les, activiteiten & fun

Elke dag krijgen ze 4 uur Engelse les (Communicatie & presentatie en Grammatica & vocabulair) en 4 uur Sport en activiteiten. Na het diner is het vooral fun, leuke dingen doen met de andere deelnemers in en rondom het landhuis.

Junior Camp zomerkamp

Professionele en enthousiaste begeleiders

De begeleiders van Summer Camp en Junior Camp zijn professionals met een hoog niveau in de Engelse taal. Ze zijn enorm enthousiast bezig met de kinderen, getraind door de ProEnglish Academy en natuurlijk in het bezig van een geldige VOG. 

Alles over Junior Camp