SummerCamp en JuniorCamp

SummerCamp en JuniorCamp zijn twee heerlijke kampen waar de kinderen een week lang allerlei leuke dingen doen, veel plezier hebben én enorm vooruit gaan in hun Engelse taal.

summercamp

SummerCamp is een dagkamp, JuniorCamp is met overnachtingen. Tijdens beide kampen is alle communicatie in het Engels, zo krijgen de kinderen zelfvertrouwen en leren ze de taal heel snel en goed gebruiken.

Meer info JuniorCamp

Meer info SummerCamp

SummerCamp: dagkamp

De kinderen krijgen dagelijks Art Class, Sports & Dance, Songs & Conversation en een les Engels.

SummerCamp - dagkamp vanaf 4 jaar

Natuurlijk wordt er goed voor ze gezorgd. De deelnemers krijgen elke dag lekkere en gezonde snacks - de lunch nemen ze zelf mee in de speciale SummerCamp lunchbox.

Dagkamp op 32 plaatsen in Nederland

Het SummerCamp wordt gehouden op 32 plaatsen in Nederland en is een dagkamp. Het programma is elke dag van 9.00 tot 16.00 uur - daarna gaan de kinderen naar huis voor de avond en nacht.

Engelse les tijdens SummerCamp

Ook eerder komen (pre-care) en later naar huis gaan (aftercare) is mogelijk. Meedoen kan voor 3 dagen of 5 dagen.

Deelnemers krijgen:

  • een SummerCamp poloshirt
  • een SummerCamp bidon en tas
  • een SummerCamp lunchbox voor de eigen lunch
  • Graduation & High Tea
  • Een SummerCamp certificaat

summercamp

SummerCamp is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar: alle jongens en meisjes uit de schoolgroepen 1 tot en met 7 beleven er een heerlijke tijd.

Aanmelden SummerCamp

JuniorCamp: met overnachtingen

Het JuniorCamp is inclusief overnachtingen: de kinderen (uit groep 7 en 8 van de basisschool) verblijven 5 hele dagen op het prachtige Landgoed Rhijnauwen bij Bunnik.

Engelse les, activiteiten & fun

Elke dag krijgen de kinderen 4 uur Engelse les (communicatie & presentatie en grammatica & vocabulair) en 4 uur sport en activiteiten. Na het diner is het vooral fun, leuke dingen doen met de andere deelnemers in en rondom het landhuis.

juniorcamp

Professionele en enthousiaste begeleiders

De begeleiders van SummerCamp en JuniorCamp zijn professionals met een hoog niveau in de Engelse taal. Ze zijn enorm enthousiast bezig met de kinderen, getraind door de ProEnglish Academy en natuurlijk in het bezit van een geldige VOG en EHBO certificaat.

Aanmelden JuniorCamp