Houdt jouw kind van hockey? Dan is een hockeykamp in de vakantie een supergoed idee. Dat kan geweldig bij Hockeykampen.nl - op heel veel locaties in het hele land.

Alle hockeykampen

Hockeykamp van Hockeykampen.nl

De kampen van Hockeykampen.nl zijn voor iedereen van 6 t/m 15 jaar - het maakt niet uit of je al goed kunt hockeyen. Dus beginners en pro's... ze beleven allemaal een fantastisch kamp, spelen en trainen op hun eigen niveau en in hun eigen leeftijdsgroep.

Hoe ziet zo'n hockey kampdag eruit?

Een kampdag van de hockeykampen begint stipt om 9.30 uur - inloop is vanaf 9.00 uur. Rond 12.45 uur wordt er geluncht, zowel in de ochtend als middag is er een korte pauze met drinken en een tussendoortje. In de pauzes zijn er ook leuke spelletjes. Om 16.30 uur wordt de dag afgerond en gaat iedereen naar huis om uit te rusten van de superleuke hockeydag.

Hockeykamp van 5 of 3 dagen

Hockeykampen.nl organiseert op de meeste locaties 5-daagse en 3-daagse kampen. Kijk snel waar ze gehouden worden en maak je keuze!

Waar zijn die kampen?

Compleet verzorgd door Hockeykampen.nl

Tijdens de hockeykampen is de hele dag verzorgd: eten, drinken en tussendoortjes worden geregeld door Hockeykampen.nl. Dat hoef je dus niet zelf mee te geven aan je kind. 

Dag vol hockey en meer toffe activiteiten

De hockey kampdagen worden gekenmerkt door:

  • veel verschillende trainingen
  • enthousiaste trainers
  • de vetste technieken en coole trucjes leren
  • verbeteren van basistechnieken
  • persoonlijke ontwikkeling
  • uitdagende wedstrijdjes

Alleen maar hockey? Welnee! In de middag doen de kinderen ook andere leuke activiteiten. Denk aan kennismaken met andere coole sporten, springen op een luchtkussen en glijden over een buikschuifbaan. 

Meer info en aanmelden!