Wil je met je gezin, hele familie of team een groepsuitje doen? Is het jouw beurt om iets leuks te organiseren? Met een VR Game als groepsuitje of familiedag ben je de held van de dag!

VR Gamen bij The Park Playground

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

15% Korting op VR Gamen bij The Park Playground!
Details
 

15% Korting op VR Gamen bij The Park Playground!

Via Go-Kids ontvang je t/m 31 december 2024 maar liefst 15% korting op VR gamen met je kinderen! De ... bekijk

Van 1 december 2023 tot 31 december 2024

Onlangs was het de teamdag van Go-Kids en The Park Playground nodigde ons uit om eens een VR Game te proberen...wij waren wel nieuwsgierig, dus we lieten iedereen gezellig naar Zwolle komen om daar bij Kobalt de VR Game te testen. Dus ditmaal geen kids, maar een groep dames vergezeld door één mannelijke collega. 

park playground VR

VR Gaming als groepsuitje

Met een team van 14 personen kwamen we aan bij Kobalt in Zwolle, waar The Park Playground VR Experience aangeboden wordt. Bij aankomst werden we ontvangen met een hapje en een drankje en verdeeld in 2 groepen. Een VR Game kun je het beste doen met ongeveer 4 deelnemers, soms iets meer. Er waren 2 velden en met 14 mensen werd onze groep in tweeën gesplitst. Maar, we gingen eerst even zingen, want één van de dames was die dag 40 jaar geworden. 

Dus met een buik vol taart werden we vriendelijk ontvangen bij de eerste opdracht....over een plank lopen die op de 30e verdieping uit een gebouw stak! Je weet dat het nep is, de plank ligt op de grond, maar toch sta je er met knikkende knieën en zweethandjes voor... het lijkt wel of je brein in tweeën gedeeld is: het rationele deel dat zegt: 'dit is niet echt, dit is niet echt', en het primitieve deel dat doodsangsten uitstaat.

De kunst is om het rationele deel te laten winnen! Dat is niet iedereen helemaal gelukt...maar wauw, wat een avontuur!

VR teamuitje Park Playground

Buitenaardse monsters neerschieten!

Daarna gingen we in 2 teams een groepsspel doen. Je kon kiezen tussen verschillende spellen. Van avontuurlijk, science fiction tot spannend is er voor ieder wat wils. Je kiest als groep 1 game en dan word je in een soort veld geplaatst, waarbinnen het spel zich afspeelt.

Met je VR bril op en gewapend met een gun, zie je elkaar en je kunt gewoon met elkaar praten. Je ziet echter niet je collega, maar een avatar. Wij zaten op een buitenaardse planeet en onze missie was om een magische kristal te veroveren. Daar kan geen film tegenop! Buitenaardse monsters neerschieten (en je brein weet natuurlijk wel dat dit een spel is, dus dat maakt van iedereen ineens GI Joe), vijandige troepen afweren en mega sprongen maken waarbij je zelfs een wee gevoel in je maag krijgt. Je brein houdt je dus toch flink voor de gek. 

VR Park Playground teamuitje

The Park Playground is geschikt voor kinderen vanaf 7  jaar

Natuurlijk kwamen wij met het magische kristal thuis, als grote helden. En een fantastische ervaring rijker! We gaan 100% met onze eigen familie teams terugkomen. Het is een fantastisch uitje en volledig weerbestendig en al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Dus wil jij je familie of team een bijzondere ervaring meegeven? Dan bevelen wij de VR Game van The Park Playground van harte aan! 

The Park Playground VR Locaties kun je in de volgende steden vinden:

Park Playground teamuitje VR

Log In