Ga in één dag de wereld rond op de Vakantiebeurs, van 11 t/m 14 januari 2024 in Jaarbeurs Utrecht! Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door enthousiaste reisexperts. Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends. Of je nu van actie houdt, wilt ontspannen of juist op zoek bent naar een combinatie van beiden, op Vakantiebeurs vind je altijd een reis die bij jou past. Vakantiebeurs is leuk voor het hele gezin en wij geven je 5 redenen waarom het zo leuk is om met je kinderen naar de vakantiebeurs te gaan!

Meer info & tickets >

1. Vakantiebeurs Kidsclub

Wees welkom in de betoverende wereld van de Vakantiebeurs Kidsclub, waar de dag gevuld is met eindeloos plezier, lachende gezichtjes en onvergetelijke avonturen! Deze bruisende plek is speciaal ingericht voor kids! Het is hier één groot spektakel van entertainment, animatie en spelletjes. Terwijl je als ouder de beursvloer verkent, kunnen je kinderen genieten van een veilige en leuke omgeving met toezicht.

Kidsclub Vakantiebeurs 2024

2. Kidspaspoort

Bij binnenkomst krijgt elk kind een magisch kidspaspoort, op naar een dag vol ontdekkingen! Duik in het reisavontuur en verzamel zoveel mogelijk stempels door deel te nemen aan leuke activiteiten verspreid over de beursvloer. Word een ware wereldreiziger terwijl je je paspoort vult met stempels van verschillende bestemmingen. Aan het einde van de dag ben jij niet zomaar een kleine ontdekkingsreiziger, maar een heuse wereldreiziger met een paspoort vol herinneringen en avonturen! Dus, pak je kidspaspoort, volg de Kidsroute en laat het avontuur beginnen!

Kinderactiviteiten Vakantiebeurs Jaarbeurs Utrecht

3. Kom schaatsen

Als er één ding niet mag missen tijdens deze wintermaanden, is het natuurlijk schaatsen! Misschien sta jij binnenkort wel op écht natuurijs in Canada, Zweden of Finland. Even oefenen kan natuurlijk geen kwaad. Dus, waar wacht je nog op? Voor de iets oudere kids leen je bij ons schaatsen en geniet je optimaal van de winterpret op onze indoor schaatsbaan.
Meer leuke activiteiten >

4. Mascotte meet & greet

Kom langs op zaterdag 13 januari tussen 11:00 en 15:30 uur in hal 11 uur voor een unieke Kids Vakantiegids Meet & Greet! Ontmoet jouw favoriete mascottes in het echt en wie weet scoor je zelfs een knuffel! Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

Vakantiebeurs 2024 Jaarbeurs Utrecht Mascottes

5. Kids Vakantiegids Awardshow

Op zondag 14 januari 2024 is het zover! De vrolijke vakantiemascottes openen het Kids Vakantiegids Awards event om 13:00 uur met een feestelijke parade over de beursvloer, om alle aanwezige kids mee te nemen richting het Dutch Travel Week Festival podium. Hier barst vanaf 14.00 uur het feest los met optredens, de vakantiemascottes en natuurlijk: de spannende uitreiking van de Kids Vakantiegids Awards 2024. Het wordt een feestelijke middag vol muziek, dans en gezelligheid! Ben jij er ook bij?
Meer info & stemmen >

Dus mocht je je afvragen of de vakantiebeurs ook iets voor de kinderen is, dan weet je nu het antwoord :)