Voorstelling Warme handen, koude voeten (2-7 jaar) - Dirk Scheele

Maak je klaar voor een feestelijke en interactieve wintervoorstelling met Dirk Scheele! Gezellig met je kinderen naar het theater om deze kinderheld in real life te zien...

Check de speellijst!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Jeugdvoorstellingen in het theater
Meer weten

Jeugdvoorstellingen in het theater

 

Stel je voor: een wereld waarin verbeelding tot leven komt, waar avonturen wachten op jonge ontdekki... bekijk

 

In de winter van 2023/2024 komt Dirk Scheele naar de theaters in Nederland met de voorstelling Warme handen, koude voeten. Superleuk om met je kleintje te gaan beleven!

Over Warme handen, koude voeten

Beleef de sprankelende magie van de winter met Dirk’s liedjes over dwarrelende sneeuwvlokjes, warme chocolademelk, en lopen als een (ijs)beer. Met bezoek van Dirk’s buurmeisje, goede vriend Japie ’t Apie, de ondeugende eekhoorntjes en de wijze sneeuwuil. 

Er zijn twee versies van de voorstelling: de winterversie in januari en februari en een speciale feestdagenversie in december.

Warme handen, koude voeten in december

In deze gezellige decembervoorstelling zingt Dirk prachtige decemberliedjes over Kerstmis, warme handen & koude voeten, oliebollen, sterretjes en vuurwerk.

Warme handen, koude voeten - december

Samen met zijn buurmeisje gaat Dirk de kerstboom op een bijzondere manier versieren. Wanneer de sneeuw uit de hemel dwarrelt, belanden ze in een sneeuwballengevecht. Maar wat blijkt nu? De Kerstman heeft ineens een dagje vrij genomen en wil graag samen met Dirk en de kinderen in de zaal muziek gaan maken. Nou Kerstman, laat maar eens een deuntje horen!

Over Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs ontvangen.

Log In