Telekids Musicalschool/Nederlandse Musicalschool biedt een uitdagend lesprogramma voor iedereen van 4 t/m 18 jaar met dans- zing- en acteerkriebels. Klinkt goed? Meld je aan voor een proefles en doe mee! De lessen worden in de maanden juni en juli door het hele land gegeven. Hier vind je een overzicht van alle leslocaties.

MEER INFO EN AANMELDEN ►

Telekids Musicalschool - Zingen, dansen en acteren voor iedereen!

Bij Telekids Musicalschool wordt jouw kind door middel van musical les uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, Ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Ze laten alle kinderen, jong en oud, overal vandaan en met ieder talent, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring waar jouw kind blij van wordt.

Telekids Musicalschool proeflessen

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer de Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen uit het voortgezet onderwijs

Dus is jouw kind dol op dansen, zingen en acteren? Kom dan een proefles volgen! Dit kan op veel locaties in juni en juli!

MEER INFO EN AANMELDEN ►

Waarom Telekids Musicalschool?

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. In het speciaal ontwikkelde lesprogramma wordt jouw kind uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen…. en er wordt veel plezier gemaakt! Onder leiding van topdocenten wordt er wekelijks gewerkt aan zingen, dansen en acteren.

Meedoen in grote Zomervoorstelling!

Er wordt gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar: de kleinschalige Showcase in de veiligheid van de eigen locatie met de eigen groep en een klein publiek, en de grote Zomervoorstelling samen met andere groepen in het theater in het midden van het land voor het grote publiek.

Telekids Musicalschool eindvoorstelling

Iedere voorstellingsvorm heeft zijn eigen (leer)doelen en vormt zo één geheel over het gehele jaar. Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken.

Groepen met en zonder selectie

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is voor iedereen en iedereen is welkom!

De groepen met een selectie middels een auditie streven een zeer hoog niveau en bijbehorende maximale inzet bijvoorbeeld in de vorm van 100% aanwezigheid, na. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen krijgt de kans via de auditiedagen. 

Telekids Musicalschool

De andere groepen zijn, zonder selectie vooraf, te bereiken voor iedereen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau terecht en genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren.

Nederlandse Musicalschool

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 12 t/m 18 jaar.

Nederlandse Musicalschool

Eerstvolgende proeflessen Telekids Musicalschool

In juni en juli zijn er weer proeflessen. Je kunt je daarvoor aanmelden door je voor de groep naar keuze aan te melden in het formulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de proefles te volgen.