Summer Camp: zomerkamp met Engelse les

Summer Camp is een heerlijk zomerkamp waar de kinderen een week lang allerlei leuke dingen doen, veel plezier hebben én enorm vooruit gaan in hun Engelse taal.

Alle info & aanmelden

Tijdens het kamp is alle communicatie in het Engels, zo krijgen de kinderen zelfvertrouwen en leren ze de taal heel snel en goed gebruiken.

Summer Camp: dagkamp

Summer Camp is een dagkamp. De kinderen krijgen een aantal uren les in Engelse grammatica, maar ook Art Class, Sports & Dance, Songs & Conversation. 

Summer Camp - Engels voor Bengels

Natuurlijk wordt er goed voor ze gezorgd. De deelnemers krijgen elke dag lekkere en gezonde snacks - de lunch nemen ze zelf mee in de speciale Summer Camp lunchbox.

Dagkamp op heel veel plaatsen in Nederland

Het Summer Camp wordt gehouden op heel veel plaatsen in Nederland en is een dagkamp. Het programma is elke dag van 9.00 tot 16.00 uur - daarna gaan de kinderen naar huis voor de avond en nacht.

Ook eerder komen (pre-care) en later naar huis gaan (aftercare) is mogelijk. Meedoen kan voor 3 of 5 dagen.

Summer Camp - Engels voor Bengels

Deelnemers krijgen:

  • een Summer Camp poloshirt
  • een Summer Camp bidon en tas
  • een Summer Camp lunchbox voor de eigen lunch
  • Graduation & High Tea
  • Een Summer Camp certificaat

Voor kinderen vanaf 4 jaar

Summer Camp is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar: alle jongens en meisjes uit de schoolgroepen 1 tot en met 7 beleven er een heerlijke tijd.

Waar kun je meedoen?

Professionele en enthousiaste begeleiders

De begeleiders van Summer Camp en Junior Camp zijn professionals met een hoog niveau in de Engelse taal. Ze zijn enorm enthousiast bezig met de kinderen, getraind door de ProEnglish Academy en natuurlijk in het bezit van een geldige VOG. 

Summer Camp

 

 

 

Log In