Scrooge Live

Kijk vrijdag 15 december 2023 mee met het televisie spektakel Scrooge Live op NPO1. Live vanuit Waalwijk brengt een fantastische sterrencast van bekende acteurs en zangers het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, naar A Christmas Carol van Charles Dickens, tot leven.

Lees verder na deze tips

Scrooge Live 2023

Scrooge Live wordt geproduceerd door Mediawater in samenwerking met Kinderhulp en Omroep MAX. En natuurlijk doen er ook dit jaar weer heel veel bekende nederlanders mee.

Nationaal Fonds Kinderhulp

In samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp wordt met deze spectaculaire live televisie uitzending aandacht gevraagd voor kinderarmoede in Nederland. 

Scrooge Live | Het ultieme kerstverhaal

Scrooge Love
Scrooge | © Sander Mulkens/MAX

Op vrijdag 15 december 2023 komt Scrooge Livenaar Waalwijk. Een verrassende mix van bekende zangers en acteurs brengt dan live het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge tot leven. Ebenezer Scrooge is een gierige bankier, geld is het enige wat voor hem belangrijk is. Vanuit de geesteswereld probeert Marley, de overleden compagnon van Scrooge, hem te laten veranderen. Dat gaat alleen niet zo makkelijk. Scrooge Live is een verhaal over ontmoetingen tussen arm en rijk, over vriendschap, liefde en familie. Een interessante speelfilm met een eigentijdse twist en met nieuwe arrangementen van passende kerstnummers en internationale hits.

Go-kids steunt Nationaal Fonds Kinderhulp

Ook vanuit Go-Kids steunen wij deze actie. Wij hopen dat deze actie niet te missen is en zoveel mogelijk geld opbrengt. Om er samen voor te zorgen dat ook kinderen die in armoede opgroeien een warme start krijgen in 2023. 

>> Doe je mee?

 

Log In