Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag. Deze feestdag is in Nederland nog niet zo bekend, maar bestaat al sinds 2004. Wij van Go-Kids zien wel wat in deze dag waar grootouders én overgrootouders in het zonnetje worden gezet.

Grote rol van grootouders

Grootouders spelen vaak een belangrijke rol bij het opgroeien en opvoeden van kinderen: door samen op stap te gaan, met tijd en aandacht met de kinderen te spelen en door er met een liefdevol luisterend oor te zijn. Vaak spelen opa’s en oma’s ook een belangrijke rol voor de ouders, door met regelmaat op te passen en hen te helpen in het drukke bestaan van de ouders in deze tijd. Het is een mooi gebaar om een keer per jaar stil te staan bij deze rol en alle opa’s en oma’s in het zonnetje te zetten.

Samen genieten

Het idee achter Opa & Oma dag is samen genieten van de bijzondere band die je (schoon)ouders met je kind hebben. Het is een mooie gelegenheid om opa en oma een blijk van waardering te geven voor hun betrokkenheid én gewoon omdat je van elkaar houdt… Nog een extra reden nodig? Uit onderzoek blijkt dat 90% van alle grootouders oppast. En bijna de helft (46%) past op vaste dagen op. De gemiddelde oppastijd ligt op 7 uur per week, vaak verdeeld over twee dagen.

Scheurkalender 2023: Voor mijn lieve oma

De Scheurkalender 2023 Van En Voor Oma is uniek in zijn soort met alleen maar quotes gericht op het leven van oma en de liefde voor haar kleinkinderen.
Online via social media bereikt Van En Voor Oma met haar liefdevolle spreuken dagelijks rond de 100.000 mensen. Deze spreuken worden massaal gedeeld en gewaardeerd.

Alleen de beste, leukste en meest liefdevolle spreuken zijn verzameld in deze unieke scheurkalender.
Deze scheurkalender Van En Voor Oma is een absolute must have voor elke oma!
Nooit meer afvragen wat je voor Oma gaat kopen, deze scheurkalender laten geven door je kinderen is al een liefdevol moment!

Bestel vandaag ►