Kom deze zomervakantie naar Kinepolis en beleef de ultieme filmervaring met je vrienden en familie!

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in de wereld van de bioscoop. Kinepolis biedt een breed scala aan films voor alle leeftijden en interesses, dus er is voor elk wat wils! Van spannende actiefilms tot leuke animatiefilms en hartverwarmende familiefilms, je vind altijd iets om van te genieten.

Ga er even lekker tussenuit en geniet van de nieuwste kinderfilms op het grote scherm. Trakteer jezelf op heerlijke snacks en drankjes en laat je meevoeren door de verhalen die tot leven komen voor je ogen.

Het filmprogramma voor kids in de zomervakantie 

Verschrikkelijke ikke 4

vanaf 3 juli – 6 jaar 

Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Tickets =>

Binnenstebuiten 2

vanaf 17 juli – 6 jaar 

Deze film is als voorpremière te zien tijdens ons kidsweekend op 6 & & juli.

Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is. Binnenstebuiten 2 wordt geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen.

Tickets =>

De Bellinga's - Pretpark op stelten

vanaf 10 juli – Alle leeftijden

Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Tickets =>

Superkrachten Voor Je Hoofd

vanaf 10 juli

Deze film is als première te zien in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 6 juli.

Extra leuk: Dylan Haegens en de rest van de cast komen deze middag ook langs.

Lev is megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev’s dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij lastig kan lopen. Samen met zijn oma die alles durft gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic Con.

Tickets =>

 

Dus kom langs en maak van je zomervakantie een filmavontuur om nooit te vergeten! 

Kinderfilms =>