Ontwerpwedstrijd

Win met de hele klas tickets voor het coole IJsbeelden Festival in Zwolle!

Het IJsbeelden Festival in Zwolle staat dit jaar in het teken van World in Motion – opzienbarende voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen. Met adembenemende ijssculpturen van 42 ijskunstenaars uit de hele wereld, imposante themawerelden, topentertainment en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. Het festival vindt plaats in de historische werkplaats van de NS achter het centraal station van Zwolle van zaterdag 6 december 2014 t/m zondag 25 januari 2015.

Maak met de klas het voertuig voor de toekomst!

De organisatie van het IJsbeelden heeft in samenwerking met Go-Kids een leuke handvaardigheidsactie bedacht voor groepen 5 t/m 8 van alle basisscholen en BSO organisaties in Zwolle. Maak met de hele klas een eigen voertuig van de toekomst. Alles kan en is mogelijk! De 15 leukste, gekste en creatiefste voertuigen worden in de week van 8 december geselecteerd door een vakjury. Deze winnende creaties krijgen tijdens de kerstvakantie een expositieplek in de entertainmenthal van het IJsbeelden Festival en de IJsbeelden Festival bezoekers zullen hun stem uitbrengen op de verschillende ontwerpen. De winnende klas wint toegangskaarten voor het IJsbeelden Festival in Zwolle! De winnende klas/groep krijgt in week 2 persoonlijk bericht.

De wedstrijd kan heel goed als handvaardigheids- en/of techniekles ingezet worden. Inzendingen (een foto of video en omschrijving van het ontwerp + gegevens van school/BSO en groep) t/m 5 december (nu verlengd t/m 9 december) naar info@go-kids.nl. Een eerste selectie zal hieruit door een vakjury worden gekozen. Wij kijken uit naar vele enthousiaste inzendingen, bij vragen mogen jullie uiteraard contact opnemen met Riëtte Mulder van Go-Kids.

Voor de inschrijving kun je hier het formulier downloaden.

 Log In